Muffins med pistacienødder og vanilje
Giver ca. 15 stk.
Af Min Madopskrift
Muffins med pistacienødder er en lækker og smuk muffin at servere. Når du tager en bid af din Muffin med pistacienødder, vil du se en flot limegrøn farve.
Citron og pistacienødder er et perfekt match her.
Ingredienser Muffins med pistacienødder
- 200 g. sukker
- 150 g. smør
- 4 æg
- 200 g. usaltede pistacienødder
- 100 g. hvedemel
- 1 stang vanilje
- 1 tsk. bagepulver
- 150 g. yoghurt naturel
Glasur
- Flormelis
- Vand
- Citronsaft af 1 citron
Pynt
- Hakkede pistacienødder
- Lidt revet citronskal
Fremgangsmåde
- Sukker og æg kommes i en skål og piskes til det er let og luftigt.
- Kom det bløde smør i lidt efter lidt og pisk imens.
- Sæt det til side.
- Kom pistacienødderne i en multihakker eller lign. og hak dem helt fint.
- Skrab korn ud af vaniljestangen og kom dem i melet.
- Bland mel med vanilje, de finthakkede pistacienødder, og bagepulver sammen i en skål.
- Bland melblandingen med æggeblandingen og bland det sammen yoghurten.
- Rør dejen sammen på lav hastighed i en røreskål i ganske kort tid.
- Fordel dejen i 15 muffinsforme.
- Bag muffins ved midt i ovnen ved 175 grader almindelig ovn i ca. 25 minutter eller indtil muffins er gyldne og gennembagte.
- Sættes til afkøling på en rist.
- Drys flormelis over nogle af muffins.
- Rør en glasur af lidt vand, flormelis og citronsaft.
- Kom det våde i lidt ad gangen, til du har en glat tyktflydende glasur.
- Smag på glasuren, tilsæt evt. lidt revet citronskal og knivspids salt, hvis der ønskes en kraftigere smag af citron.
- Kom glasuren på resten af de afkølede muffins.
- Pynt evt. med hakkede pistacienødder og revet citronskal.
Kommentarer
Ingen kommentarer