Det er meget nemt og lave denne klassiske karamelsauce selv. Vi laver til altid vores Dulce de leche i ovnen, da det er nemmere, end at koge den 4 timer i en gryde. Fรธlg vores brugsanvisning her, sรฆt uret og wow wow, du har en fรฆrdig karamelsauce som smager fantastisk. Du kan bruge den fรฆrdige karamelsauce i kager eller desserter.
Her fรฅr du ingredienser som skal bruges til Dulce de lechen. Faktisk er der kun to nemlig vand og mรฆlk.



๐ Komplet opskrift med noter

Dulce de leche hjemmelavet
Bedรธm opskriften โญ Hvor mange stjerner fรฅr den? โญโญโญโญโญ
Udstyr
- Ovn
- Glas med patentlรฅg
Ingredienser
- 1 ds kondenseret mรฆlk
- 1 liter vand
Sรฅdan gรธr du
- Hรฆld kondenseret mรฆlk i et glas som kan lukkes helt tรฆt.
- Sรฆt glasset midt ind i en ovn pรฅ ca. 110 grader og lad den stรฅ der i ca. 4 timer eller til indholdet har fรฅet en lysebrun farve og er tyk i konsistensen.
- Eller hvis du vil benytte kogemetoden, gรธr du fรธlgende. Hรฆld vandet i en mellemstor gryde og kog det op.
- Pak evt. glasset ind i lidt bomuld i bunden, da glasset “hopper” under kogningen.
- Kog det pรฅ svagt blus i ca. 4 timer, eller til det er lysebrunt og har en tyk konsistens.
- Sรฆt glasset til afkรธling.
- Kom indholdet op i en skรฅl og pisk det op til en lรฆkker konsistens.
- Nu har du en fรฆrdig Dulce de leche, som du kan bruge til kager eller slik.
Noter
- Du kan tilsรฆtte alverdens tilsรฆtninger til denne grundsauce.
- Prรธv f.eks. vanilje, rom, karamel eller mรฅske mynte essens.
Ernรฆrnรฆrings fakta
Ernรฆringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.

















Kommentarer
Ingen kommentarer