• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Desserter

    Dulce de leche hjemmelavet

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 3 måneder siden

    Kondenseret mælk i dåse

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Det er meget nemt og lave denne klassiske karamelsauce selv. Vi laver til altid vores Dulce de leche i ovnen, da det er nemmere, end at koge den 4 timer i en gryde. Følg vores brugsanvisning her, sæt uret og wow wow, du har en færdig karamelsauce som smager fantastisk. Du kan bruge den færdige karamelsauce i kager eller desserter.

    Her får du ingredienser som skal bruges til Dulce de lechen. Faktisk er der kun to nemlig vand og mælk.

    Dulce de leche
    Dulce de leche færdig, skal nu piskes
    Kondenseret mælk i glas i ovn
    Sættes i ovnen i ca. 4 timer
    Kondenseret mælk i dåse
    Kom kondenseret mælk i glas og sæt låg på.
    Kondenseret mælk i dåse

    Dulce de leche hjemmelavet

    Opskrift på Dulce de leche hjemmelavet
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 4 t
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 4 t 10 min
    Ret Desserter
    Køkken Latinamerika
    Antal 1 portion
    Kalorier 64 %

    Udstyr

    • Ovn
    • Glas med patentlåg

    Ingredienser
      

    • 1 ds kondenseret mælk
    • 1 liter vand

    Sådan gør du
     

    • Hæld kondenseret mælk i et glas som kan lukkes helt tæt.
    • Sæt glasset midt ind i en ovn på ca. 110 grader og lad den stå der i ca. 4 timer eller til indholdet har fået en lysebrun farve og er tyk i konsistensen.
    • Eller hvis du vil benytte kogemetoden, gør du følgende. Hæld vandet i en mellemstor gryde og kog det op.
    • Pak evt. glasset ind i lidt bomuld i bunden, da glasset “hopper” under kogningen.
    • Kog det på svagt blus i ca. 4 timer, eller til det er lysebrunt og har en tyk konsistens.
    • Sæt glasset til afkøling.
    • Kom indholdet op i en skål og pisk det op til en lækker konsistens.
    • Nu har du en færdig Dulce de leche, som du kan bruge til kager eller slik.

    Noter

    • Du kan tilsætte alverdens tilsætninger til denne grundsauce.
    • Prøv f.eks. vanilje, rom, karamel eller måske mynte essens.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1284kcal (64%) | Kulhydrater: 218g (73%) | Protein: 32g (64%) | Fedt: 35g (54%) | Mættet fedt: 22g (138%) | Flerumættet fedt: 1g | Enkelumættet fedt: 10g | Sukker: 218g (242%) | Vitamin A: 1068IU (21%) | Vitamin C: 10mg (12%) | Vitamin D: 1µg (7%) | Vitamin E: 1mg (7%) | Vitamin K: 2µg (2%) | Calcium: 1166mg (117%) | Kopper: 1mg (50%) | Folat: 44µg (11%) | Jern: 1mg (6%) | Mangan: 1mg (50%) | Magnesium: 114mg (29%) | Fosfor: 1012mg (101%)
    Keyword Dulce de leche
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    Prøv også vores hjemmelavede romkugler

    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Risalamande fedtfattig opskrift
    Chokolade skildpadder med romcreme »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Desserter Tags: Kondenseret mælk

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind