Røget laks på brød
Til 2 personer
Af Min Madopskrift
Klassisk og enkelt brød som smager godt. Røget laks med rødløg kan spises som forret eller blot som en slags “dessert” efter rugbrød. Brug gerne et godt franskbrød eller rugbrød med en god sprød skorpe.
Ingredienser
- 4 skiver røget laks
- 1 rødløg
- Agurk, et par skiver
- 2 æg
- 2 stykker godt brød
- Smør
- Dild
- Kapers
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skyl agurk og skær den i af
- Pil og skær løg ud i meget tynde ringe.
- Svits løg i smør på en pande i ca. 1 minut.
- Tag af panden og sæt til side.
- Pisk æg med salt og peber og kom det på panden. Tilsæt evt. ekstra smør inden.
- Rør rundt i æg til du har røræg.
- Skær et godt stykke brød og kom smør på.
- Læg to skiver laks på.
- Fordel røræg og pynt med ristet løg og lidt dild.
- Hak agurk fint og drys over tallerken.
- Anret kapers i en lille skål på tallerken.
Prøv også rugbrødssandwich med laks
Tips
- Purløg er også velegnet til pynt
Kommentarer
Ingen kommentarer