Krydret oksekød i butterdej
Til 4 personer
Af min madopskrift
Nemme farsruller som kan laves af både okse- og svinekød.
Serveringsforslag. Du kan servere sur/sød sauce og salat til eller f. eks. lave en grøntsagssauce af kogte grøntsager og servere nye kartofler til.
Svinekød kan erstatte oksekød i denne ret!
Ingredienser oksekød i butterdej:
- 500 gram hakket oksekød
- 2 løg
- 8 butterdejsplader
- 1 dl mælk
- 150 gram mel
- Smør til stegning
- 1 fed hvidløg
- 4 æg
- 1 spsk. paprika
- Salt og peber
- 1 spsk. Dijon sennep
- 1 lille dåse koncentreret tomatpure
- Lidt vineddike
- 1 spsk. brun farin
Fremgangsmåde oksekød i butterdej:
- Ovnen sættes til 200 grader.
- Butterdejs plader lægges til optøning.
- Pisk æggene sammen.
- Pil og hak løget.
- Bland alle ingredienserne sammen og rør det godt rundt.
- Rul nu 2 aflange pølser ud af farsen.
- Steg farsrullerne i smør hele vejen rundt og til de er næsten færdige.
- Rul butterdejspladerne ud og pak farsrullerne ind i butterdejen.
- Sæt rullerne i ovnen i ca. 15 minutter eller til butterdejen er let gylden.
- Serveres straks
Tips
- Hakket kylling kan også bruges
Kommentarer
Ingen kommentarer