Krydretย oksekรธd i butterdej
Til 4 personer
Af min madopskrift
Nemme farsruller som kan laves af bรฅde okse- og svinekรธd.
Serveringsforslag. Du kan servere sur/sรธd sauce og salat til eller f. eks. lave en grรธntsagssauce af kogte grรธntsager og servere nye kartofler til.
Svinekรธd kan erstatte oksekรธd i denne ret!
Ingredienser oksekรธd i butterdej:
- 500 gram hakket oksekรธd
- 2 lรธg
- 8 butterdejsplader
- 1 dl mรฆlk
- 150 gram mel
- Smรธr til stegning
- 1 fed hvidlรธg
- 4 รฆg
- 1 spsk. paprika
- Salt og peber
- 1 spsk. Dijon sennep
- 1 lille dรฅse koncentreret tomatpure
- Lidt vineddike
- 1 spsk. brun farin
Fremgangsmรฅde oksekรธd i butterdej:
- Ovnen sรฆttes til 200 grader.
- Butterdejs plader lรฆgges til optรธning.
- Pisk รฆggene sammen.
- Pil og hak lรธget.
- Bland alle ingredienserne sammen og rรธr det godt rundt.
- Rul nu 2 aflange pรธlser ud af farsen.
- Steg farsrullerne i smรธr hele vejen rundt og til de er nรฆsten fรฆrdige.
- Rul butterdejspladerne ud og pak farsrullerne ind i butterdejen.
- Sรฆt rullerne i ovnen i ca. 15 minutter eller til butterdejen er let gylden.
- Serveres straks
Prรธv ogsรฅ italiensk farsrulle
Tips
- Hakket kylling kan ogsรฅ bruges
















Kommentarer
Ingen kommentarer