Ungarsk Gullasch
Af min madopskrift
Til fire personer.
Ingredienser ungarsk gullasch:
500 gram magert oksekød
1 løg
1 spsk. paprika delikatesse
2 fed hvidløg
Olie eller smør til stegning
1 lille dåse koncentreret tomatpure
1 dåse flåede tomater
1 mørk øl
Mel
Salt og peber
Tilbehør ungarsk gullasch:
Kartoffelmos eller ris.
Brød
Fremgangsmåde gullasch:
Skær kødet i strimler og vend det i mel, salt og peber.
Pil løget og skær det i halve løgringe.
Smelt smørret i en gryde og svits kødet og kom derefter paprika i. Tilsæt løg og hvidløg og tomatpure og svits med et lille minut. Tilsæt flåede tomater, og lidt øl, til retten har den konsistens som ønskes.
Smag til med salt og peber.
Server med kartoffelmos eller ris.
Tilbyd godt brød med smør, salat og øl til.
Kommentarer
Ingen kommentarer