Ungarsk Gullasch
Af min madopskrift
Til fire personer.
Ingredienser ungarsk gullasch:
500 gram magert oksekรธd
1 lรธg
1 spsk. paprika delikatesse
2 fed hvidlรธg
Olie eller smรธr til stegning
1 lille dรฅse koncentreret tomatpure
1 dรฅse flรฅede tomater
1 mรธrk รธl
Mel
Salt og peber
Tilbehรธr ungarsk gullasch:
Kartoffelmos eller ris.
Brรธdย
Fremgangsmรฅde gullasch:
Skรฆr kรธdet i strimler og vend det i mel, salt og peber.
Pil lรธget og skรฆr det i halve lรธgringe.
Smelt smรธrret i en gryde og svits kรธdet og kom derefter paprika i. Tilsรฆt lรธg og hvidlรธg og tomatpure og svits med et lille minut. Tilsรฆt flรฅede tomater, og lidt รธl, til retten har den konsistens som รธnskes.
Smag til med salt og peber.
Server med kartoffelmos eller ris.
Tilbyd godt brรธd med smรธr, salat og รธl til.

















Kommentarer
Ingen kommentarer