• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Retter med salat

    Waldorfsalat med fløde

    Af Bjørn Nielsen Opdateret jun 3, 2021

    Waldorfsalat med vindruer og valnødder

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total42
    • 40
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Opskrift på klassisk waldorfsalat hvor lidt af cremefraichen er erstattet af fløde. Det er let, at lave den lækreste cremede waldorfsalat med fløde, da det bare er at røre dressingen sammen og tilsætte alle ingredienserne og wupti, så har du en lækker waldorfsalat, som kan serveres til mange retter.

    Prøv også klassisk waldorfsalat opskrift

    Gå til
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • ❓FAQ
    • 📋 Opskrift

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 10 min. Samlet tid er ca. 15 min. Opskrift til 4 personer

    🥘 Ingredienser

    • 1 dl Cremefraiche 38 %
    • 1 dl Fløde
    • 1 stk. Bladselleri (stilk)
    • 1 stk. Sukker
    • 1 knivspids Salt
    • 350 g Vindruer (grønne)
    • 2 stk. Æbler (store søde Danske)
    • 1 spsk. Citronsaft
    • 100 g Valnøddekerner

     🍒Pynt

    • 10 g Valnøddekerner
    • 10 stk. Vindruer (halveret)

    🔪 Sådan gør du

    • Skyl og skrub vindruer meget grundigt i lunkent vand. Læg dem evt. i vandet i ca. 20 min, for at fjerne sprøjterester. Gør det samme med æblerne. (Køb økologisk, hvis du vil udelade dette)
    • Tør vindruerne grundigt i et rent viskestykke.
    • Skær dem midt over og fjern sten.
    • Skær æblerne i små tern.
    • Rens og skyl bladselleristilk og skær den på tværs i ½ cm. tynde skiver.
    • Pisk fløden til samme konsistens som cremefraichen og pisk den ind i fløden.
    • Rør og smag cremefraichen sammen med sukker, citronsaft og salt.
    • Tag lidt valnøddekerner fra til pynt. Resten hakkes forsigtigt, så du får nogle pæne stykker og kommes i flødeblandingen sammen med de halve vindruer, æblestykker, valnøddekerner og de tynde bladselleriskiver op i flødeblandingen og rør det sammen..
    • Sæt waldorfsalaten i køleskabet indtil servering, gerne en halv times tid.

     🍒Pynt

    • Pynt med druer og valnøddekerner.

    💭 Tips

    • Brug gerne friske Danske råvarer, så vidt det er muligt, da smagen for hver ingrediens er meget kraftig.
    • Du kan bruge en mindre fed cremefraiche f.eks. 18 %, men så bliver konsistensen lidt tyndere. 

    ❓FAQ

    Hvordan skal retten opbevares?

    Retten kan holde sig 1 dage i køleskabet i en lukket beholder. Er ikke fryseegnet.

    📋 Opskrift

    Waldorfsalat med vindruer og valnødder

    Waldorfsalat med fløde

    Opskrift på waldorfsalat med fløde, valnødder, vindruer, bladselleri og æbler.
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Arbejdstid 10 min
    Samlet tid 15 min
    Ret Tilbehør
    Køkken Amerikansk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 22 %

    Ingredienser
      

    • 1 dl Cremefraiche 38 %
    • 1 dl Fløde
    • 1 stk. Bladselleri ((stilk))
    • 1 stk. Sukker
    • 1 knivspids Salt
    • 350 g Vindruer ((grønne))
    • 2 stk. Æbler ((store søde Danske))
    • 1 spsk. Citronsaft
    • 100 g Valnøddekerner

    Pynt

    • 10 g Valnøddekerner
    • 10 stk. Vindruer ((halveret))

    Sådan gør du
     

    • Skyl og skrub vindruer meget grundigt i lunkent vand. Læg dem evt. i vandet i ca. 20 min, for at fjerne sprøjterester. Gør det samme med æblerne. (Køb økologisk, hvis du vil udelade dette)
    • Tør vindruerne grundigt i et rent viskestykke.
    • Skær dem midt over og fjern sten.
    • Skær æblerne i små tern.
    • Rens og skyl bladselleristilk og skær den på tværs i ½ cm. tynde skiver.
    • Pisk fløden til samme konsistens som cremefraichen og pisk den ind i fløden.
    • Rør og smag cremefraichen sammen med sukker, citronsaft og salt.
    • Tag lidt valnøddekerner fra til pynt. Resten hakkes forsigtigt, så du får nogle pæne stykker og kommes i flødeblandingen sammen med de halve vindruer, æblestykker, valnøddekerner og de tynde bladselleriskiver op i flødeblandingen og rør det sammen..
    • Sæt waldorfsalaten i køleskabet indtil servering, gerne en halv times tid.

    Pynt

    • Pynt med druer og valnøddekerner.

    Noter

    • Brug gerne friske Danske råvarer, så vidt det er muligt, da smagen for hver ingrediens er meget kraftig.
    • Du kan bruge en mindre fed cremefraiche f.eks. 18 %, men så bliver konsistensen lidt tyndere. 

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 437kcal (22%) | Kulhydrater: 37g (12%) | Protein: 6g (12%) | Fedt: 32g (49%) | Mættet fedt: 10g (63%) | Fiber: 5g (21%) | Sukker: 28g (31%) | Vitamin A: 689IU (14%) | Vitamin C: 10mg (12%) | Calcium: 90mg (9%) | Jern: 1mg (6%)
    Keyword Waldorftsalat med fløde
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Waldorfsalat med fløde og valnødder
    Waldorfsalat med fløde og valnødder

    Del meget gerne
    • Total42
    • 40
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Retter med salat

    • Krydrede kikærter med kardemommeyoghurt
    • Lækker salat med varmrøget laks
    • Basis ingredienser til Græsk salat
    • Græsk salat

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Børnevenlig mad, Retter med salat, Tilbehør til mad Tags: æbler, bladselleri, citron, fløde, valnødder, Vindruer

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind