• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Svinekød og flæskekød

Grundfars til frikadeller og farsretter

Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 år siden

Frikadeller stegt på pande

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Grundfars af kalv og svinekød til frikadeller og lign.

Af Min Madopskrift

 

Frikadeller stegt på pande
Frikadeller stegt i margarine og olie på pande

Fars er en blanding af hakket kød, drøjemiddel (mel, havregryn og lign), æg, væske og krydderier.

Fars kan laves af alt slags kød, men mest almindeligt er, fars af svinekød og kalvekød som f. eks. Bruges til frikadeller.

Svinekød alene giver en lidt fed fars, men er velegnet.

Svinekød og oksekød er også velegnet til fars.

Oksekød og kalvekød er ikke så velegnet.

Drøjemiddel

Mel, havregryn, kartofler, rasp, franskbrød.

Væske

Mælk, vand, bouillon, suppe, øl, fløde eller lign.

Krydderier

Salt, peber, allehånde, muskat og lign.

Grøntsager

Løg

Bindemiddel

Æg

Opskrift grundfars til frikadeller

  • 500 gram hakket svinekød og kalvekød
  • 6 spsk. hvedemel
  • 2 dl. mælk
  • 2 æg
  • 1 tsk. salt
  • Knivspids peber
  • 1 løg finthakket eller revet

 

Fremgangsmåde Grundfars til frikadeller:

Kom alle ingredienserne, undtagen mælken, i en skål og rør det sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt, til farsen har den rette konsistens.

Tilsæt evt. mere væske eller hold lidt tilbage.

Farsen skal være fast.

Stilles køligt i køleskabet en times tid inden brug.

Tips

Dette er en grundfars. Tilsæt dine egne krydderier

 

Mere fra samme kategori:

Forloren hare
Grov pasta med pesto og kylling til
Hel and i gasgrill
Risalamande cheesecake
Nemt godt dansk brød
Osso Buco af okseskank eller kalveskank
Del meget gerne
  • Total0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Kort beskrivelse
recipe image
Navn på opskrift
Grundfars til frikadeller og farsretter
Udgivet den:
9 år siden
Forberedelsestid:
10M
bagetid:
25M
Totaltid
1H10M

Mere fra Svinekød og flæskekød

  • Svinemørbrad med kartoffelmos
    Svinemørbrad med kartoffelmos
  • Koteletter med bacon og asparges
    Koteletter med bacon og pasta
  • Marineret svinemørbrad og peberfrugt på spyd
    Marineret svinemørbrad og peberfrugt på spyd
  • Sweet potato & peanut curry pork med ris, svinekød og grøntsager
    Sweet potato & peanut curry pork

Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Svinekød og flæskekød Tags: Grundfars til frikadeller, Grundfars til frikadeller og farsretter, Grundfars til frikadeller og lign.

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·