• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Bagværk

    Peanutbutter Cookies uden chokolade

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 9 måneder siden

    Peanut cookies uden chokolade i kagedåse

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total5
    • 3
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Her får du en ny nem opskrift på peanut cookies der er let at arbejde med. Brug grov crunchy peanutbutter i peanutbutter cookies uden chokolade, da det giver en god konsistens, med de små stykker peanuts i cookies, men kan du ikke få det, er den fine peanutbutter også brugbar. Disse cookies er store og tykke og har en dejlig krydret smag. Du kan evt. lave dobbelt portion og komme den ene dej i køleskabet og tage den ud og lave cookies to dage efter. Prøv også peanutbutter cookies med chokolade

    Gå til
    • Chokolade
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    Chokolade

    Hvis du fortryder og vil have chokolade i alligevel, hakker du bare lidt mørk chokolade groft og komme det i dejen. Alternativt, smelter du mørk chokolade over vandbad og dypper bunden i chokoladen og sætter dem til tørring på bagepapir.

    📋 Opskrift

    Peanutbutter Cookies i kagedåse

    Peanutbutter Cookies uden chokolade

    Peanutbutter Cookies – store sprøde cookies
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 12 min
    Samlet tid 22 min
    Ret Bagværk og bageri
    Køkken Dansk
    Antal 16 Cookies
    Kalorier 13 %

    Ingredienser
      

    • 275 gram Hvedemel
    • 175 gram Smør (blødt)
    • 100 gram Rørsukker
    • 100 gram Brun farin
    • 100 gram Peanutbutter (gerne crunchy)
    • 100 gram Peanuts (saltede )
    • 2 stk. Æg
    • 1 knivspids Salt
    • 1 tsk. Bagepulver

    Sådan gør du
     

    • Først blander du smør, sukker og farin sammen i en skål.
    • Derefter røres æg og peanutbutter i blandingen.
    • Tag en anden skål og bland mel og bagepulver sammen og hæld den i blandingen og rør det hele godt sammen. Hvis du ønsker der skal chokolade i dejen, kommer du groft hakket chokolade i nu.
    • Hak peanuts lidt groft.
    • Form dejen til 12 kugler som trykkes lidt flade og sæt dem på en smurt bageplade. (Eller brug bagepapir).
    • Drys peanuts over og pres dem lidt ned.
    • Forvarm ovnen til 190 grader og bag peanut cookies i ca. 12 minutter eller indtil de er gyldne.
    • Sættes til afkøling på en bagerist.

    Noter

    • Cookies skal kommes i kagedåse når de er afkølet, så de kan holde sig sprøde.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 269kcal (13%) | Kulhydrater: 28g (9%) | Protein: 6g (12%) | Fedt: 16g (25%) | Mættet fedt: 7g (44%) | Flerumættet fedt: 2g | Enkelumættet fedt: 5g | Trans fedt: 1g | Fiber: 1g (4%) | Sukker: 13g (14%) | Vitamin A: 303IU (6%) | Calcium: 23mg (2%) | Jern: 1mg (6%)
    Keyword æg, brun farin, hvedemel, peanutbutter, Peanutbutter Cookies med chokolade, peanuts, rørsukker, smør
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 12 min. Samlet tid er ca. 22 min. Opskrift giver 16 cookies.

    🥘 Ingredienser

    • 275 gram Hvedemel
    • 175 gram Smør blødt
    • 100 gram Rørsukker
    • 100 gram Brun farin
    • 100 gram Peanutbutter gerne crunchy
    • 100 gram Peanuts saltede
    • 2 stk. Æg
    • 1 knivspids Salt
    • 1 tsk. Bagepulver

    🔪 Sådan gør du

    1. Først blander du smør, sukker og farin sammen i en skål.
    2. Derefter røres æg og peanutbutter i blandingen.
    3. Tag en anden skål og bland mel og bagepulver sammen og hæld den i blandingen og rør det hele godt sammen. Hvis du ønsker der skal chokolade i dejen, kommer du groft hakket chokolade i nu.
    4. Hak peanuts lidt groft.
    5. Form dejen til 12 kugler som trykkes lidt flade og sæt dem på en smurt bageplade. (Eller brug bagepapir).
    6. Drys peanuts over og pres dem lidt ned.
    7. Forvarm ovnen til 190 grader og bag peanut cookies i ca. 12 minutter eller indtil de er gyldne.
    8. Sættes til afkøling på en bagerist.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Cookies skal kommes i kagedåse når de er afkølet, så de kan holde sig sprøde.

    ❓ FAQ

    Hvad smager peanutbutter cookies af ?

    Det er en sød cookie der har en pikant eftersmag af peanuts og brændt farin.

    Hvordan skal cookies opbevares ?

    Cookies skal kommes i kagedåse når de er afkølet.

    Hvad er holdbarheden i kagedåse ?

    De kan holde sig sprøde i ca. en uge, ved korrekt opbevaring i kagedåse.

    Peanutbutter cookies uden chokolade
    Peanutbutter cookies uden chokolade
    Del meget gerne
    • Total5
    • 3
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Manitoba brød
    Paella med fisk og skaldyr »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Bagværk Tags: æg, Brun farin, Farin, hvedemel, peanutbutter, peanuts

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind