• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Fisk og skaldyr

    Laks og fettuccine med spinat

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 5 måneder siden

    Laks i spinat med fettuccine

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total2
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Laks og fettuccine med spinat og basilikum er en lækker og enkel menu som kan laves på ca. en halv time. Naan eller flutes er rigtig godt til, at dyppe i saucen. Du kan udelade fløde og bruge mælk, hvis du vil have en mere kalorielet menu.

    Prøv også laks i spinat 

    Gå til
    • Spinat eller grønkål
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    Spinat eller grønkål

    Laks i fad med spinat er en klassiker, som næsten ikke kan laves på andre måder. Men man kan udskifte spinat med grønkål, hvis man bedre kan lide grønkål. Hvis man bruger grønkål, kræver det dog lidt sukker også, da grønkål ellers bliver lidt bittert.

    📋 Opskrift

    Laks i spinat med fettuccine

    Laks og fettuccine med spinat

    Opskrift på laks og fettuccine med spinat
    Din skærm er tændt hele tiden
    Ingen stemmer endnu
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 20 min
    Samlet tid 30 min
    Ret Hovedret
    Køkken Dansk
    Antal 4 personer
    Kalorier 86 %

    Ingredienser
      

    • 800 g fettuccine (frisk )
    • 800 gram spinat
    • 4 stk. laksestykker (store )
    • ½ stk. chili (rød finthakket)
    • ½ stk. lime
    • 2 fed hvidløg
    • ¼ liter fløde
    • 2 tsk. havsalt
    • 1 knivspids kværnet peber
    • 2 spsk. olivenolie

    Tilbehør

    • 1 stk. naanbrød (lunt)
    • 500 g tomater (hakkede med basilikum)
    • 50 g parmesan
    • 250 g mozzarella (frisk)
    • 400 g Naan (lunt)
    • 1 håndfuld basilikum (frisk grofthakket)

    Sådan gør du
     

    • Smør laksefilet med lidt olie, krydr dem med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad.
    • Bag laksestykker i en varm ovn ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
    • Imens kommes der lidt olie i en tykbundet gryde. Når olien er varm svitses hvidløg og chili i et minuts tid. Skrue ned for varmen og kom den frosne spinat i, og varm spinaten op ved svag varme, indtil det hele er tøet op.
    • Tilsæt fløden og rør rundt.
    • Når laksen er ved at være færdig, koges fettuccine efter anvisningerne på pakken.
    • Sigt vandet fra den kogte fettuccine, og hæld det ud i en skål. Vend lidt olie i den varme fettuccine.
    • Vask og skær tomater i grove skiver.
    • Skær den friske mozzarella i skiver.
    • Lun brødet.

    Servering

    • Kom fettuccine på en tallerken. Kom spinat ovenpå. Krydr med salt og peber
    • Hak laksefilet i grove stykker og kom det over og vend det det hele rundt. Eller anret et helt stykke ovenpå spinat og fettuccinen.
    • Drys frisk basilikum over og pres lidt saft fra lime over.
    • Anret tomat og mozzarella stykkerne skiftevis på tallerkenen og drys hakket basilikum over.
    • Læg en skive brød på tallerkenen, som kan dyppes i saucen.
    • Stil en lille tallerken med lime, parmesanost og rivejern midt på bordet, som på billedet.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1718kcal (86%) | Kulhydrater: 163g (54%) | Protein: 86g (172%) | Fedt: 79g (122%) | Mættet fedt: 32g (200%) | Flerumættet fedt: 8g | Enkelumættet fedt: 22g | Trans fedt: 1g | Fiber: 12g (50%) | Sukker: 13g (14%) | Vitamin A: 21431IU (429%) | Vitamin C: 85mg (103%) | Vitamin D: 1µg (7%) | Vitamin E: 7mg (47%) | Vitamin K: 987µg (940%) | Calcium: 895mg (90%) | Kopper: 1mg (50%) | Folat: 475µg (119%) | Jern: 9mg (50%) | Mangan: 3mg (150%) | Magnesium: 289mg (72%) | Fosfor: 983mg (98%)
    Keyword Laks og fettuccine med spinat
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Klargør ca. 5 min. Tilberedningstid ca. 30 min. Samlet tid er ca. 40 min. Opskrift til 4 personer.

    🥘 Ingredienser

    • 800 g fettuccine (frisk )
    • 800 gram spinat
    • 4 stk. laksestykker (store )
    • ½ stk. chili (rød finthakket)
    • ½ stk. lime
    • 2 fed hvidløg
    • ¼ liter fløde
    • 2 tsk. havsalt
    • 1 knivspids kværnet peber
    • 2 spsk. olivenolie

    🥗 Tilbehør

    • 1 stk. naan (lunt)
    • 500 g tomater (hakkede med basilikum)
    • 50 g parmesan
    • 250 g mozzarella (frisk)
    • 400 g Naan (lunt)
    • 1 håndfuld basilikum (frisk grofthakket)

    🔪 Sådan gør du

    1. Smør laksefilet med lidt olie, krydr dem med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad.
    2. Bag laksestykker i en varm ovn ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
    3. Imens kommes der lidt olie i en tykbundet gryde. Når olien er varm svitses hvidløg og chili i et minuts tid. Skrue ned for varmen og kom den frosne spinat i, og varm spinaten op ved svag varme, indtil det hele er tøet op.
    4. Tilsæt fløden og rør rundt.
    5. Når laksen er ved at være færdig, koges fettuccine efter anvisningerne på pakken.
    6. Sigt vandet fra den kogte fettuccine, og hæld det ud i en skål. Vend lidt olie i den varme fettuccine.
    7. Vask og skær tomater i grove skiver.
    8. Skær den friske mozzarella i skiver.
    9. Lun brødet.

    🍽 Servering

    1. Kom fettuccine på en tallerken. Kom spinat ovenpå. Krydr med salt og peber
    2. Hak laksefilet i grove stykker og kom det over og vend det det hele rundt. Eller anret et helt stykke ovenpå spinat og fettuccinen.
    3. Drys frisk basilikum over og pres lidt saft fra lime over.
    4. Anret tomat og mozzarella stykkerne skiftevis på tallerkenen og drys hakket basilikum over.
    5. Læg en skive brød på tallerkenen, som kan dyppes i saucen.
    6. Stil en lille tallerken med lime, parmesanost og rivejern midt på bordet, som på billedet.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Ønskes der stærkere eller mere smag tilsættes der mere hvidløg og chili.
    Laks i spinat med fettuccine
    Laks i spinat med fettuccine
    Del meget gerne
    • Total2
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Kyllingesalat med hjemmelavede croutoner
    Naanbrød original opskrift »

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Billig mad, Dansk mad, Fisk og skaldyr, Hovedretter, Mad på 30 minutter, Pasta Tags: basilikum, chili, fløde, hvidløg, laks, lime, Mozzarella, parmesan, pasta, spinat, Tomat

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind