Rutebillagkage
Giver en kage
Af Min Madopskrift
Dejlig lagkage, som bliver endnu bedre dagen efter, da konsistensen bliver bedre. Rutebillagkage kan dog sagtens nydes samme dag den er lavet.
Ingredienser Rutebillagkage
- 1⁄2 l fløde
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 pk rutebiler
- 150 g mørk chokolade
- 3 stk. chokolade lagkagebunde
Fremgangsmåde Rutebillagkage
- Tag en skål.
- Pisk fløden til luftig flødeskum som stadig ikke er fast.
- Pisk forsigtigt kakaopulver i indtil flødeskum er fast men stadig til den luftig side.
- Tag rutebilkager og kom dem i en pose, og knus dem forsigt med håndfladen eller en hård genstand.
- Vend de knuste rutebiler i flødeskummen.
- Hak chokoladen groft, og kom halvdelen i flødeskummen.
- Tag et fad.
- Læg den første lagkagebund på.
- Fordel ⅓ af fyldet på bunden.
- Læg så den næste bund ovenpå, og gentag.
- Læg nu den sidste bund på, og smør resten af flødeskummen ud over hele lagkagen.
- Drys resten af den hakkede chokolade ud over rutebilslagkagen.
- Stil den i køleskabet i mindst en time inden servering.
Prøv også jordbærlagkage
Tips til rutebilkage-rutebillagkage
- Konsistensen bliver bedre efter nogle timer i køleskabet.
Kommentarer
Ingen kommentarer