Asiatiske fiskefrikadeller
Køb fiskefarsen færdig og kom krydderierne i eller lav det hele fra bunden selv.
Asiatiske fiskefrikadeller med risnudler, er en variant af de almindelige fiskefrikadeller, bare meget mindre og med friskhakket koriander.
Herunder ser du opskriften på hjemmelavet fiskefars, men du kan sagtens købe den hos fiskemanden.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Asiatiske fiskefrikadeller
- Hel torsk (500 g) eller mere
- 1 rødløg
- 1 æg
- 2 tsk. revet ingefær
- 1 tsk. tørret chili
- 2 spsk. koriander, finthakket
- 1-2 dl. økologisk mælk
- 2 spsk. majsstivelse
- Salt og peber
- Margarine til stegning
Tilbehør til Asiatiske fiskefrikadeller med risnudler
- Serveres med risnudler, svitsede grøntsager i wok og citron skåret i både.
Ingredienser grøntsager svitset på wok
- Bønnespirer
- Forårsløg
- ½ chili, finthakket
- Olie
- Paprika
- Sød chilisauce
- 1 spsk. Honning
Fremgangsmåde fars til Asiatiske fiskefrikadeller
Tag skindet af torsken og hæld fiskekødet i en blender eller foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser.
Kør indtil kødet er findelt.
Sæt det i køleskabet en times tid, for at det kan samle sig.
Fremgangsmåde stegning af Asiatiske fiskefrikadeller
Varm fedtstoffet op på en pande ved middel varme. Form frikadellerne med en lille ske og sæt dem på panden.
Sæt skeden i et glas vand, hver gang der er formet en frikadelle. Dette gør det lettere at forme frikadellen.
Steg frikadellerne ved middel varme i ca. 8 minutter på hver side. Vend flere gange.
Fremgangsmåde risnudler
Tilbered risnudlerne som anvist på pakken og kom dem i en sigte til afdrypning.
Fremgangsmåde grøntsager
Tag en wok og svits alle grøntsagerne et par minutter eller til de har fået farve.
Tilsæt paprika, sød chilisauce og honning.
Svits det med i et minut og smag til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.
Servering
Kom nudler på en tallerken.
Kom de svitsede grøntsager over og læg Asiatiske fiskefrikadeller ved siden af.
Prøv også opskrift på fiskefrikadeller hjemmelavede
Tips til Asiatiske fiskefrikadeller
Frikadellerne er gode på rugbrød dagen efter.
Kommentarer
Ingen kommentarer