Fyldte bøffer
Til 4 personer
Af Min Madopskrift
Hvis du vil have mere smag men alligevel mindre fedt i dine bøffer, er denne opskrift et rigtig godt alternativ til de almindelige bøffer. Fyldte bøffer kan serveres med ris eller kartofler og en god salat til.
Ingredienser Fyldte bøffer
- ½ kg. magert oksekød
- 1 æg
- 3 spsk. havregryn
- Salt og peber
Fyld
- 4 ansjosfileter
- 4 spsk. hakket løg
- 2 spk kapers
- 2 æggeblommer
- Frisk bundt timian og/eller rosmarin
Fremgangsmåde Fyldte bøffer
- Tag kødet og skær det ud i 8 stykker.
- Form kødet til 8 bøffer.
- Tag en skål og kom ansjoser, løg, havregryn, kapers og æg i skålen.
- Krydr med salt og peber.
- Mos og bland det godt sammen med hænder eller gaffel.
- Kom blandingen på fire bøffer, men ikke helt ud til kanten.
- Læg nu de fire andre bøffer over og tryk kanterne sammen med gaflen.
- Læg stængler med friske urter på toppen. F.eks. timian og rosmarin.
- Kom godt med fedtstof på en stegepande og varm den godt op.
- Læg bøfferne med krydderurter mod stegesiden og giv dem ca. 5 minutter.
- Læg stængler med friske urter på toppen og vend bøffer og steg dem færdige.
Prøv også Hakkebøffer
Tips
Du kan variere fyldet efter smag, prøv evt. med lidt ost
Kommentarer
Ingen kommentarer