Her får du et enkelt og velsmagende måltid, der er nem at lave i en travl hverdag. Fettuccine med fløde, kan laves på ca. 30 minutter. Pastaen spises med økologisk groft hvedebrød og tomatsalat. Du kan erstatte fettuccine med spaghetti eller anden pasta. Skinke kan erstattes af kylling eller laks.
Prøv også Kylling med spicy pastasauce og fettuccine
Gå til
⏲️Klargøring / Tilberedning / Samlet tid / Antal
Klargør ca. 5 minutter. Tilberedningstid ca. 15 min. Samlet tid er ca. 25 min. Opskrift til 4 personer.
🥘 Ingredienser – Indkøbsseddel
Herunder er alle ingredienser der bruges i opskriften. Vi foreslår også andre alternativer til ingredienser. Hvis du ønsker at bruge andre ingredienser, skal du huske at ændre eller tilføje dem. Du kan bruge ingredienslisten herunder som indkøbsseddel.
1 stk. løg
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
2 dl piskefløde
200 g ærter (friske bælgede eller frosne)
250 g skinke
4 spsk. parmesanost
1 tsk. salt og lidt friskkværnet peber
600 g fettuccine (frisk eller anden pasta.)
🥬Pynt
1 spsk. persille (hakket)
1 spsk. parmesan (revet)
🔪 Fremgangsmåden i enkle trin
Her ses hele den samlede fremgangsmåde i nummerere trin. Her finder du også alternativer til fremgangsmåder. Hele opskriften inkl. ingredienser, kan ses samlet i afsnit “opskrift med noter”.
Pil og hak løg groft. Svits løgene i en gryde i smør i et par minutter, mens der røres.
Skær skinken ud i lidt grove stykker.
Tilsæt fløden, giv den et opkog og tilsæt ærter, skinke og parmesan.
Lad saucen småkoge et par minutter, og smag til med salt og peber.
Kog pastaen et par minutter så den stadig har bid.
Lav en god salat. Denne græsk salat er perfekt at servere til.
Bland derefter med den varme pasta. Kom retten i en flot serveringsskål. Riv godt med parmesan over, pynt med lidt hakket persille og servér straks.
💭❓ Tips og FAQ til opskriften
💭 Tips
- Du kan erstatte fettuccine med spaghetti eller anden pasta.
- Skinke kan erstattes af kylling eller laks.
Opskrift med noter
Fettuccine med fløde og skinke
Bedøm gerne opskriften
Ingredienser
- 1 stk. løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. smør
- 2 dl piskefløde
- 200 g ærter (friske bælgede eller frosne)
- 250 g skinke
- 4 spsk. parmesanost
- 1 tsk. salt og lidt friskkværnet peber
- 600 g fettuccine (frisk eller anden pasta.)
Sådan gør du
- Pil og hak løg groft. Svits løgene i en gryde i smør i et par minutter, mens der røres.
- Skær skinken ud i lidt grove stykker.
- Tilsæt fløden, giv den et opkog og tilsæt ærter, skinke og parmesan.
- Lad saucen småkoge et par minutter, og smag til med salt og peber.
- Kog pastaen et par minutter så den stadig har bid.
- Lav en god salat. Denne græsk salat er perfekt at servere til.
- Bland derefter med den varme pasta. Kom retten i en flot serveringsskål. Riv godt med parmesan over, pynt med lidt hakket persille og servér straks.
Noter
- Du kan erstatte fettuccine med spaghetti eller anden pasta.
- Skinke kan erstattes af kylling eller laks.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
Kommentarer
Ingen kommentarer