Braiserede grøntsager nem og hurtig ret
Til 3 personer
Af Min Madopskrift
Denne grøntsagsret, kan spises som hovedret eller som tilbehør til hovedretten. Braiserede grøntsager eller stegte grøntsager, er en af de mest lavede retter, da den er nem og lynhurtig at lave. Tilmed er det en meget sund ret som smager godt.
Ingredienser braiserede grøntsager
- ½ fennikel
- 1 løg
- ½ aubergine
- ½ squash
- ¼ spidskål
- 1 dl. Sød chilisauce
- Olie
- 2 tsk. Marokkansk krydderi, Ras el Hanout
- Salt og peber
Fremgangsmåde braiserede grøntsager
- Skær løg i halve ringe. Fennikel snittes groft. Aubergine og squash skæres i skiver og halveres. Spidskål snittes groft.
- Hæld olie på en varm pande og kom grøntsagerne på og svits dem i ca. 5 minutter. Skru ned for varmen og forsæt stegningen i ca. 5 minutter på en middelvarm pande.
- Når grøntsagerne har fået lidt farve kommes Ras el Hanout i og braiserer med 1 minut.
- Derefter tilsættes sød chili sauce der også lige braiseres med i et par minutter, for at få chilismagen frem. Men jo længere du braiserer chilisaucen, jo stærkere bliver retten.
- Kom salt og friskkværnet peber over.
- Derefter serveres braiserede grøntsager.
Kommentarer
Ingen kommentarer