For at få den helt fantastiske smag i den legendariske ret (Bedste opskrift på lady og vagabonden spaghetti), skal der bruges få ingredienser
Vi laver også kødbollerne lidt anderledes i denne opskrift, da vi kommer kødboller i en gryde og lader dem simre. Så vi får en dejlig smag af bouillon, som vi også kan tilsætte til kødsaucen.
Opskrift med noter
Bedste opskrift på Lady og vagabonden spaghetti og kødboller
Bedøm gerne opskriften
Sådan gør du
- Begynd med at lave tomatsaucen.
- Pil og hak løg fint og svits løg blanke i en gryde.
- Tilsæt hvidløg og krydr med salt og peber.
- Tilsæt tomatpure og svits det med i ca. 1 minut.
- Kom tomater i en gryden og kog det sammen under omrøring og ved let varme.
- Tilsæt 1 spsk. oregano, honning og fløde og rør rundt.
- Smag til med vineddike og sæt det på laveste blus.
- Nu laves kødboller.
- Oksekød, 1 spsk. oregano, finthakket persille, salt og peber røres sammen i en skål og formes til store kødboller.
- Varm bouillon op så det koger og kom kødboller i gryden.
- Kog kødboller et par minutter og kom dem derefter direkte ned i gryden med kødsauce. Der må gerne komme lidt bouillon med.
- Rør rundt og lad det simre i fem minutter.
- Kog pasta som anvist på pakken. Lun flutes.
- Server straks.
Noter
- Hvis du bedre kan lide makaroni så brug endelig det.
- Vi bruger også skruer og andet pasta når vi laver denne ret. Faktisk kan makaroni være bedre, da det ikke koger så nemt ud og bliver klistret, som spaghetti godt kan have en tendens til.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
Prøv også lady og vagabonden spaghetti kødsauce
Tips
- Er der kødboller og kødsauce tilovers, kan du bruge det i pitabrød dagen efter.
Kommentarer
Ingen kommentarer