• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Italienske madopskrifter

    Bedste opskrift på Lady og vagabonden spaghetti og kødboller

    Af Bjørn Nielsen Opdateret feb 18, 2021

    Kødboller i kødsauce

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    For at få den helt fantastiske smag i den legendariske ret (Bedste opskrift på lady og vagabonden spaghetti), skal der bruges få ingredienser

    Vi laver også kødbollerne lidt anderledes i denne opskrift, da vi kommer kødboller i en gryde og lader dem simre. Så vi får en dejlig smag af bouillon, som vi også kan tilsætte til kødsaucen.

    • Spaghetti lady og vagabonden
      Store lækre kødboller
    • Kødboller i kødsauce
      Kødboller kommes i tomatsauce
    • Kødboller som i lady og vagabonden
      Dejlig aftensmad
    Kødboller i kødsauce

    Bedste opskrift på Lady og vagabonden spaghetti og kødboller

    Opskrift på den klassiske Lady og vagabonden spaghetti og kødboller
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 20 min
    Arbejdstid 10 min
    Samlet tid 40 min
    Ret Hovedret
    Køkken Italiensk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 47 %

    Ingredienser
      

    • 500 g Oksekød
    • 2 ds. Tomater (Hakkede økologiske)
    • 1 ds. Tomatpure (Koncentreret og lille)
    • 1 stk. Løg
    • 1 dusk Persille
    • 2 fed Hvidløg (presset)
    • 1 spsk. Vineddike
    • 1 spsk. Honning
    • 2 spsk. Oregano
    • 1 dl. Fløde
    • 1 Liter Grøntsagsbouillon
    • 1 tsk. Salt og lidt friskkværnet peber

    Tilbehør

    • 400 g Spaghetti
    • 4 stk. Flutes
    • 40 g Smør

    Sådan gør du
     

    • Begynd med at lave tomatsaucen.
    • Pil og hak løg fint og svits løg blanke i en gryde.
    • Tilsæt hvidløg og krydr med salt og peber.
    • Tilsæt tomatpure og svits det med i ca. 1 minut.
    • Kom tomater i en gryden og kog det sammen under omrøring og ved let varme.
    • Tilsæt 1 spsk. oregano, honning og fløde og rør rundt.
    • Smag til med vineddike og sæt det på laveste blus.
    • Nu laves kødboller.
    • Oksekød, 1 spsk. oregano, finthakket persille, salt og peber røres sammen i en skål og formes til store kødboller.
    • Varm bouillon op så det koger og kom kødboller i gryden.
    • Kog kødboller et par minutter og kom dem derefter direkte ned i gryden med kødsauce. Der må gerne komme lidt bouillon med.
    • Rør rundt og lad det simre i fem minutter.
    • Kog pasta som anvist på pakken. Lun flutes.
    • Server straks.

    Noter

    • Hvis du bedre kan lide makaroni så brug endelig det.
    • Vi bruger også skruer og andet pasta når vi laver denne ret. Faktisk kan makaroni være bedre, da det ikke koger så nemt ud og bliver klistret, som spaghetti godt kan have en tendens til.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 930kcal (47%) | Kulhydrater: 94g (31%) | Protein: 37g (74%) | Fedt: 44g (68%) | Mættet fedt: 21g (131%) | Trans fedt: 2g | Fiber: 5g (21%) | Sukker: 11g (12%) | Vitamin A: 1283IU (26%) | Vitamin C: 4mg (5%) | Calcium: 147mg (15%) | Jern: 5mg (28%)
    Keyword lady og vagabonden kødboller, lady og vagabonden kødsauce
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    Prøv også lady og vagabonden spaghetti kødsauce

    Tips

    • Er der kødboller og kødsauce tilovers, kan du bruge det i pitabrød dagen efter.
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Luciaboller og lussekatte
    Grunddej til julens småkager »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Børnevenlig mad, Italienske madopskrifter, Oksekød og kalvekød, Pasta Tags: fløde, honning, hvidløg, løg, oksekød, oregano, pasta, persille, Tomat, vineddike

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind