• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Kylling og andet fjerkræ

    Gordon Ramsay Tikka Masala

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 8 måneder siden

    Gordon Ramsay Tikka Masala

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total10
    • 10
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Denne opskrift har vi tilegnet Gordon Ramsay. Vi så mesterkokken lave sin Gordon Ramsay Tikka Masala på tv, og blev inspireret til, at prøve at lave retten som han gjorde og om den nu også var så god.

    Gordon Ramsay Tikka Masala kylling opskrift

    Denne Tikka Masala bliver du aldrig træt af, det er en af de skønneste retter med kylling. Prøv den endelig. Vi er blevet kæmpe fans af Gordon Ramsay, efter vi smagte denne dejlige kylling menu. Og det bedste af det hele er, at den er utrolig nem at lave og tager under en halv time at tilberede.

    Ingredienser til Gordon Ramsay Tikka Masala:

    • 1 stort løg, skrællet og skåret i skiver
    • 1 -2 friske grønne chili, afhængigt af hvor stærkt du kan lide det
    • 1 lille stykke frisk ingefær , skrællet og hakket fint
    • 3 fed hvidløg , skrællede og hakkede
    • ½ tsk. chili pulver
    • 1 tsk. gurkemeje
    • 2 store tsk. Garam masala
    • 1 spsk. brun farin
    • 1 spsk. koncentreret tomatpuré
    • 400 – 500 g hakkede økologiske tomater
    • 500 gram eller 4. stk. kyllingebryst
    • 10 tørrede karryblade eller en håndfuld frisk (Krydderurt som kan købes på markeder)
    • 4 -6 spsk. naturel yoghurt
    • 1 håndfuld, friske korianderblade, hakket. (lille håndfuld, hvis man ikke er så vil med koriander)
    • Olie
    • Salt og peber

    Tilbehør:

    Kogte ris eller pasta

    Pynt:

    Friskhakket koriander eller karse for variations skyld

    Fremgangsmåde Gordon Ramsay Tikka Masala:

    1. 4 spsk. olie varmes op i en stor gryde. Skær løget og kom det i gryden.
    2. Fjern frøene fra chilien og hak den fint. Skræl og hak ingefær og tilsæt det hele i gryden.
    3. Knus eller pres hvidløg og kom dette i gryden.
    4. Svits det i 2-3 minutter, uden at det brænder på.
    5. Tilføj chili pulver, gurkemeje, garam masala og sukker.
    6. Kog det med i 1-2 minutter.
    7. Tilføj tomatpuré og dåse tomater.
    8. Rør rundt og lad det koge i et par minutter.
    9. Tag det af varmen.
    10. Kom nu saucen i en blender og blend saucen indtil den er jævn.
    11. Tilsæt 2 spsk. frisk olie i gryden, hvor du kogte saucen og steg kyllingebrysterne, indtil de er let farvet.
    12. Hæld saucen tilbage i gryden og tilsæt karry blade.
    13. Lad det simre i 10 minutter, eller indtil kyllingen er mør.
    14. Smag til med salt op peber
    15. Rør eller vend yoghurt i, men kun lige. Youghurt skal ikke blandes med helt med saucen.
    16. Kom halvdelen af ​​den hakkede koriander i pynt med resterende koriander.

    Tips til Gordon Ramsay Tikka Masala

    • Koriander kræver tilvænning at spise. De fleste skal lige smage koriander nogle gange inden de vender sig til smagen. Brug den derfor sparsomt i begyndelsen.
    • Koriander er en fantastisk dejlig smagsgiver
    • Gordon Ramsay Tikka Masala
    Del meget gerne
    • Total10
    • 10
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    Kort beskrivelse
    recipe image
    Navn på opskrift
    Gordon Ramsay Tikka Masala
    Udgivet den:
    2014-05-23
    Forberedelsestid:
    10M
    bagetid:
    20M
    Totaltid
    30M
    Rating:
    2.51star1star1stargraygray Based on 52 Review(s)
    « Grundfars til frikadeller og farsretter
    Muffins med rosiner og chokolade »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Kylling og andet fjerkræ Tags: Brun farin, chili, Farin, Garam Masala, Gurkemeje, hvidløg, Ingefær, karryblade, koriander, kylling, løg, pasta, Ris, Tomat, tomatpuré, yoghurt

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind