Kylling med spicy pastasauce
Til 4 personer
Af Min Madopskrift
En nem hverdagsret som kan laves på ca. 30 minutter. Garam masala giver en dejlig krydret smag til retten og frisk salat med eddike-dressing passer perfekt til.
Ingredienser
- 4 kyllingebryster eller kyllingefileter
- 150 gram bacon
- 2 porrer, skæres i lange strimler
- 2 gulerødder, skæres i lange strimler
- 1 dåse flåede tomater
- 1 løg, hakkes groft
- 4 hvidløgsfed, skæres i små skiver
- Basilikum frisk, hakkes groft
- 2 tsk. Garam masala
- Chili, hakkes fint
- 2 dl rødvin
- 2 dl fløde (Kan udelades)
- Safran (kan udelades)
- Fettuccine, frisk
- Olivenolie
- Salt og peber
Pynt
- Basilikum
- Parmesanost
Fremgangsmåde
- Grøntsager renses, skrælles, skylles og skæres i strimler.
- Tilsæt flåede tomater, chili, hvidløg, 2 tsk. Garam masala og krydr med salt og peber.
- Tilsæt rødvin og lad det koge lidt ind.
- Tilsæt safran og fløde og lad det koge ca. 10 min.
- Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen.
- Svits bacon på panden og fjern bacon men lad stegefedt blive.
- Svits kylling fileter i stegefedt og evt. ekstra olivenolie i ca. 8 min. i alt.
- Kom den grofthakkede basilikum i gryden med grøntsager og rør rundt.
Prøv også Gordon Ramsay Tikka Masala
Servering
- Anret den kogte Fettuccine på en tallerken. Kom grøntsagssauce over og anret kylling filet på toppen. Pynt med basilikum og parmesanost
- Tilbyd frisk salat til
Tips
- Du kan udelade rødvin og fløde og tilsætte bouillon og naturel yoghurt i stedet
- Du kan udskifte Fettuccine med ris
- Du kan udskifte Fettuccine med spaghetti
- Du kan udskære kylling i terninger og blande det hele sammen
Kommentarer
Ingen kommentarer