Pikantkylling i fad – ovnstegt
Til 4 personer
Pikantkylling i fad, er godt krydret. Du kan godt variere grøntsagerne, efter hvad du lige har i køleskabet. Et velsmagende måltid, der er forholdsvis nem at gå til.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Pikantkylling i fad
- 4 store kyllingebryst fileter
- 250 g bacon i skiver
- 1 pikant ost
- Nudler eller pasta
- ¼ liter fløde
- 1 ds. Hakkede tomater
- 3 stk. friske porrer
- 1 løg, skåret i halve ringe
- 2 røde peber
- 4 fed hvidløg
- 2 spsk. paprika
- salt og peber
Fremgangsmåde Pikantkylling i fad
Rens porrerne grundigt for jord og skær dem i skiver.
Skyl og skær peberfrugterne i groft. Broccolien skæres og brækkes ud i små buketter, skær gerne lidt af stokken i tynde skiver og kom ved.
Hvidløgene hakkes fint eller presses.
Kyllingefileterne krydres med paprika, salt og peber.
Kom bacon og olie i en gryde og svits bacon indtil de er let gyldne. Tag bacon op og læg dem til side. Brun kylling i baconfedtet i gryden, indtil kyllingestykkerne er brunet.
Fordel alle grønsagerne i et smurt ildfast fad. Fordel båndpastaen.
Hæld fløden over og krydr med salt, peber og resten af paprikaen.
Læg kyllingestykkerne i fadet og smør dem med et tykt lag pikantost.
Sæt fadet midt i en 200 g forvarmet ovn i ca. 30 min.
Ca. 10 min. før det er færdigt, skæres de næsten færdige bacon i mindre stykker og fordeles over kyllingen.
Prøv også Kylling med kokosmælk
Mangler du en kageopskrift, så find den her Kageopskrifter
Servering
Skær evt. kyllingefileter ud i stykker inden servering og bland det hele godt sammen.
Kommentarer
Ingen kommentarer