Pasta med rejer og lækker tomatsauce
Til 4 personer
Af min madopskrift
Ingredienser:
- 4 dl pastaskruer i forskellige farver, økologiske, eller grove.
- 3,5 til 4 dl store rejer
- 1 spsk. Smør
- 2 spsk. Hakket persille
- 2 fed presset hvidløg
- 2 dl fløde
- 1 spsk. Tomatpure
- 1 knivspids fintsnittet chili
- 1 spsk. sherry
- Rapsolie
- Salt og peber
- Evt. parmesanost
Fremgangsmåde:
Kog pastaen som anvist på pakken.
Steg hvidløg forsigtigt i smør. (Må ikke brænde på). Tilsæt fløde og persille. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt så tomatpuré, sherry. Smag til med salt og peber.
Hæld rejer i og rør og vend det hele sammen.
Tag en passende portion pasta og læg det på en tallerken. Fordel sauce og pynt med persille.
Tag evt. en god parmesanost og riv hen over inden servering.
Kommentarer
Ingen kommentarer