Den er virkelig smart denne opskrift. Ja, overskriften er kanelsnegle med glasur, men vi tager noget af dejen fra, og bager boller samtidig, så vi både for lækre store bløde boller, men også kanelsnegle. Vi får 8 store luftige boller og 12 virkelig lækre kanelsnegle af denne opskrift. Men du kan selvfølgelig også bare bage 24 kanelsnegle. Prøv også direktørsnegle “som bagerens”
Gå til
Opskrift med noter
Kanelsnegle med glasur. Bedste opskrift
Bedøm gerne opskriften
Ingredienser
Ingredienser Pynt – Glasur og hakkede mandler
- 100 g Flormelis
- 1 spsk. Kakao
- 1 spsk. Vand ( kogende)
Sådan gør du
- Tag en lille gryde og lun forsigtigt mælken op og rør gæren ud.
- Hæld det over i en stor skål og tilsæt melet og de øvrige ingredienser.
- Ælt til dejen er glat og smidig.
- Sæt dejen til hævning under film eller fugtigt viskestykke et lunt sted i en time.
- Imens laves remoncen.
- Hvis du vil bage nogle boller også tages ca. halvdelen af dejen fra til boller.
- Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter på ca. 30 x 30 cm.
- Fordel remoncen i et tyk lag over hele fladen.
- Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i 12 lige store stykker. (Se tip)
- Sæt sneglene på en smurt bageplade eller brug bagepapir og tryk dem flade. Sæt dem tæt sammen, så de støtter hinanden.
- Sæt kanelsnegle et lunt sted til hævning. De skal hæve under film eller under et fugtigt viskestykke i ca. 20 min. Imens varmes ovnen op.
- Pensl kanelsnegle med et sammenpisket æg.
- Kom kanelsnegle midt ind i en 220 grader varm og bag dem 15 min. ved 220 grader.
- Sæt kanelsnegle til afkøling.
- Efter afkøling pyntes sneglene med hvid og eller mørk glasur.
Sådan gør du Remonce
- Rør alle ingredienser sammen i en skål.
Sådan gør du pynt
- Rør alle ingredienser sammen til en tyktflydende masse.
Noter
- I stedet for, at skære roulade igennem med en kniv, kan du lave et flottere snit, ved at trække en sytråd in under roulade.
- Tag nu ender af sytråd i hver hånd og læg sytråden ovenpå roulade så der opstår en lykke. Når du trækker i sytråd, skæres et stykke ud.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
⏲️Klargøring / Tilberedning / Samlet tid / Antal
Tilberedningstid er ca. 15 min. Samlet tid er ca. 1 time og 25 min. Opskrift giver 24 stk.
🥘 Ingredienser – Indkøbsseddel
Herunder er alle ingredienser der bruges i opskriften. Vi foreslår også andre alternativer til ingredienser. Hvis du ønsker at bruge andre ingredienser, skal du huske at ændre eller tilføje dem. Du kan bruge ingredienslisten herunder som indkøbsseddel.
Ingredienser Fyld – remonce
Ingredienser Pynt – Glasur og hakkede mandler
- 100 g Flormelis
- 1 spsk. Kakao
- 1 spsk. Vand kogende
🔪 Fremgangsmåden i enkle trin
Her ses hele den samlede fremgangsmåde i nummerere trin. Her finder du også alternativer til fremgangsmåder. Hele opskriften inkl. ingredienser, kan ses samlet i afsnit “opskrift med noter”.
- Tag en lille gryde og lun forsigtigt mælken op og rør gæren ud.
- Hæld det over i en stor skål og tilsæt melet og de øvrige ingredienser.
- Ælt til dejen er glat og smidig.
- Sæt dejen til hævning under film eller fugtigt viskestykke et lunt sted i en time.
- Imens laves remoncen.
- Hvis du vil bage nogle boller også tages ca. halvdelen af dejen fra til boller.
- Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter på ca. 30 x 30 cm.
- Fordel remoncen i et tyk lag over hele fladen.
- Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i 12 lige store stykker. (Se tip)
- Sæt sneglene på en smurt bageplade eller brug bagepapir og tryk dem flade. Sæt dem tæt sammen, så de støtter hinanden.
- Sæt kanelsnegle et lunt sted til hævning. De skal hæve under film eller under et fugtigt viskestykke i ca. 20 min. Imens varmes ovnen op.
- Pensl kanelsnegle med et sammenpisket æg.
- Kom kanelsnegle midt ind i en 220 grader varm og bag dem 15 min. ved 220 grader.
- Sæt kanelsnegle til afkøling.
- Efter afkøling pyntes sneglene med hvid og eller mørk glasur.
Remonce
- Rør alle ingredienser sammen i en skål.
🥬Pynt
- Rør alle ingredienser sammen til en tyktflydende masse.
💭❓ Tips og FAQ til opskriften
💭 Tips
- Brug en god chokolade
- Smag glasur til med saft
❓ FAQ
Ja, og en direktørsnegl er bare en høj snegl.
Kommentarer
Ingen kommentarer