• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Bagværk

    Kanelsnegle med glasur. Bedste opskrift

    Af Bjørn Nielsen Opdateret aug 15, 2021

    Kanelsnegle bagt i ovn

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total6
    • 4
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Den er virkelig smart denne opskrift. Ja, overskriften er kanelsnegle med glasur, men vi tager noget af dejen fra, og bager boller samtidig, så vi både for lækre store bløde boller, men også kanelsnegle. Vi får 8 store luftige boller og 12 virkelig lækre kanelsnegle af denne opskrift. Men du kan selvfølgelig også bare bage 24 kanelsnegle. Prøv også direktørsnegle “som bagerens”

    Gå til
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ
    • Remonce smurt i tykt lag til kanelsnegle
      Remonce smurt i tykt lag på dejen til kanelsnegle
    • Kanelsnegle på bageplade inden ovn
      Kanelsnegle på bageplade inden de bages i ovn
    • Boller og kanelsnegle hviler på bagerist
      Boller og kanelsnegle hviler på bagerist
    • Kanelsnegle nydes i haven
      Kanelsnegle og boller nydes i haven
    • Kanelsnegle bagt i ovn
      Kanelsnegle bagt i ovn

    📋 Opskrift

    Kanelsnegle bagt i ovn

    Kanelsnegle med glasur. Bedste opskrift

    8 store luftige boller og 12 virkelig lækre kanelsnegle giver opskrift. Men du kan selvfølgelig også bare bage 24 kanelsnegle.
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 15 min
    Hævetid 1 t
    Samlet tid 1 t 25 min
    Ret Bagværk og bageri
    Køkken Dansk
    Antal 24 kanelsnegle
    Kalorier 12 %

    Ingredienser
      

    • 500 g Hvedemel
    • 100 g smør (eller margarine)
    • 50 g Gær
    • 1 spsk. Sukker
    • 1 tsk. Salt
    • 1 stk. Æg
    • 3 ½ dl. Mælk

    Ingredienser Fyld – remonce

    • 200 g smør (eller margarine)
    • 200 g Farin (brun)
    • 3 tsk. Kanel (stødt)

    Ingredienser Pynt – Glasur og hakkede mandler

    • 100 g Flormelis
    • 1 spsk. Kakao
    • 1 spsk. Vand ( kogende)

    Sådan gør du
     

    • Tag en lille gryde og lun forsigtigt mælken op og rør gæren ud.
    • Hæld det over i en stor skål og tilsæt melet og de øvrige ingredienser.
    • Ælt til dejen er glat og smidig.
    • Sæt dejen til hævning under film eller fugtigt viskestykke et lunt sted i en time.
    • Imens laves remoncen.
    • Hvis du vil bage nogle boller også tages ca. halvdelen af dejen fra til boller.
    • Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter på ca. 30 x 30 cm.
    • Fordel remoncen i et tyk lag over hele fladen.
    • Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i 12 lige store stykker. (Se tip)
    • Sæt sneglene på en smurt bageplade eller brug bagepapir og tryk dem flade. Sæt dem tæt sammen, så de støtter hinanden.
    • Sæt kanelsnegle et lunt sted til hævning. De skal hæve under film eller under et fugtigt viskestykke i ca. 20 min. Imens varmes ovnen op.
    • Pensl kanelsnegle med et sammenpisket æg.
    • Kom kanelsnegle midt ind i en 220 grader varm og bag dem 15 min. ved 220 grader.
    • Sæt kanelsnegle til afkøling.
    • Efter afkøling pyntes sneglene med hvid og eller mørk glasur.

    Sådan gør du Remonce

    • Rør alle ingredienser sammen i en skål.

    Sådan gør du pynt

    • Rør alle ingredienser sammen til en tyktflydende masse.

    Noter

    • I stedet for, at skære roulade igennem med en kniv, kan du lave et flottere snit, ved at trække en sytråd in under roulade.
    • Tag nu ender af sytråd i hver hånd og læg sytråden ovenpå roulade så der opstår en lykke. Når du trækker i sytråd, skæres et stykke ud.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 230kcal (12%) | Kulhydrater: 30g (10%) | Protein: 3g (6%) | Fedt: 11g (17%) | Mættet fedt: 7g (44%) | Flerumættet fedt: 1g | Enkelumættet fedt: 3g | Trans fedt: 1g | Fiber: 1g (4%) | Sukker: 13g (14%) | Vitamin A: 347IU (7%) | Vitamin C: 1mg (1%) | Calcium: 34mg (3%) | Jern: 1mg (6%)
    Keyword Kanelsnegle, kanelsnegle med mørk glasur
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 15 min. Samlet tid er ca1 time og 25 min. Opskrift giver 24 stk.

    🥘 Ingredienser

    • 500 g Hvedemel
    • 100 g smør eller margarine
    • 50 g Gær
    • 1 spsk. Sukker
    • 1 tsk. Salt
    • 1 stk. Æg
    • 3 ½ dl. Mælk

    Ingredienser Fyld – remonce

    • 200 g smør eller margarine
    • 200 g Farin brun
    • 3 tsk. Kanel stødt

    Ingredienser Pynt – Glasur og hakkede mandler

    • 100 g Flormelis
    • 1 spsk. Kakao
    • 1 spsk. Vand kogende

    🔪 Sådan gør du

    1. Tag en lille gryde og lun forsigtigt mælken op og rør gæren ud.
    2. Hæld det over i en stor skål og tilsæt melet og de øvrige ingredienser.
    3. Ælt til dejen er glat og smidig.
    4. Sæt dejen til hævning under film eller fugtigt viskestykke et lunt sted i en time.
    5. Imens laves remoncen.
    6. Hvis du vil bage nogle boller også tages ca. halvdelen af dejen fra til boller.
    7. Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter på ca. 30 x 30 cm.
    8. Fordel remoncen i et tyk lag over hele fladen.
    9. Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i 12 lige store stykker. (Se tip)
    10. Sæt sneglene på en smurt bageplade eller brug bagepapir og tryk dem flade. Sæt dem tæt sammen, så de støtter hinanden.
    11. Sæt kanelsnegle et lunt sted til hævning. De skal hæve under film eller under et fugtigt viskestykke i ca. 20 min. Imens varmes ovnen op.
    12. Pensl kanelsnegle med et sammenpisket æg.
    13. Kom kanelsnegle midt ind i en 220 grader varm og bag dem 15 min. ved 220 grader.
    14. Sæt kanelsnegle til afkøling.
    15. Efter afkøling pyntes sneglene med hvid og eller mørk glasur.

    Remonce

    1. Rør alle ingredienser sammen i en skål.

     🍒Pynt

    1. Rør alle ingredienser sammen til en tyktflydende masse.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Brug en god chokolade
    • Smag glasur til med saft

    ❓ FAQ

    Er kanelsnegle og direktørsnegle det samme ?

    Ja, og en direktørsnegl er bare en høj snegl.

    Del meget gerne
    • Total6
    • 4
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Bagværk

    • Maltbrød med maltmel og maltsirup
    • Rugbrød med surdej og kerner
    • Franskbrød tofarvet med kakao
    • Peanutbutter Cookies med chokolade

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Bagværk Tags: æg, Brun farin, Farin, hvedemel, kakao, kanel, mælk

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind