• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Opskrifter » Bagværk

Kanelsnegle med glasur. Bedste opskrift

Af Bjørn Nielsen Opdateret 4 måneder siden

Kanelsnegle bagt i ovn

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total7
  • 5
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Den er virkelig smart denne opskrift. Ja, overskriften er kanelsnegle med glasur, men vi tager noget af dejen fra, og bager boller samtidig, så vi både for lækre store bløde boller, men også kanelsnegle. Vi får 8 store luftige boller og 12 virkelig lækre kanelsnegle af denne opskrift. Men du kan selvfølgelig også bare bage 24 kanelsnegle. Prøv også direktørsnegle “som bagerens”

Gå til
  • 📖 Opskrift
  • ⏲️Klargøring / Tilberedning / Samlet tid / Antal
  • 🥘 Ingredienser
  • 🔪 Sådan gør du
  • 💭❓ Tips og FAQ
Remonce smurt i tykt lag til kanelsnegle
Remonce smurt i tykt lag på dejen til kanelsnegle
Kanelsnegle på bageplade inden ovn
Kanelsnegle på bageplade inden de bages i ovn
Boller og kanelsnegle hviler på bagerist
Boller og kanelsnegle hviler på bagerist
Kanelsnegle nydes i haven
Kanelsnegle og boller nydes i haven
Kanelsnegle bagt i ovn
Kanelsnegle bagt i ovn

📖 Opskrift

Kanelsnegle bagt i ovn

Kanelsnegle med glasur. Bedste opskrift

8 store luftige boller og 12 virkelig lækre kanelsnegle giver opskrift. Men du kan selvfølgelig også bare bage 24 kanelsnegle.
Din skærm er tændt hele tiden

Hvis du elsker denne opskrift lige så meget som vi gør, så fortæl os det med en 5-stjernet vurdering!

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
Klargør 10 min
Tilberedningstid 15 min
Hævetid 1 t
Samlet tid 1 t 25 min
Ret Bagværk og bageri
Køkken Dansk
Antal 24 kanelsnegle
Kalorier 12 %

Ingredienser
  

  • 500 g Hvedemel
  • 100 g smør (eller margarine)
  • 50 g Gær
  • 1 spsk. Sukker
  • 1 tsk. Salt
  • 1 stk. Æg
  • 3 ½ dl. Mælk

Ingredienser Fyld – remonce

  • 200 g smør (eller margarine)
  • 200 g Farin (brun)
  • 3 tsk. Kanel (stødt)

Ingredienser Pynt – Glasur og hakkede mandler

  • 100 g Flormelis
  • 1 spsk. Kakao
  • 1 spsk. Vand ( kogende)

Sådan gør du
 

  • Tag en lille gryde og lun forsigtigt mælken op og rør gæren ud.
  • Hæld det over i en stor skål og tilsæt melet og de øvrige ingredienser.
  • Ælt til dejen er glat og smidig.
  • Sæt dejen til hævning under film eller fugtigt viskestykke et lunt sted i en time.
  • Imens laves remoncen.
  • Hvis du vil bage nogle boller også tages ca. halvdelen af dejen fra til boller.
  • Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter på ca. 30 x 30 cm.
  • Fordel remoncen i et tyk lag over hele fladen.
  • Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i 12 lige store stykker. (Se tip)
  • Sæt sneglene på en smurt bageplade eller brug bagepapir og tryk dem flade. Sæt dem tæt sammen, så de støtter hinanden.
  • Sæt kanelsnegle et lunt sted til hævning. De skal hæve under film eller under et fugtigt viskestykke i ca. 20 min. Imens varmes ovnen op.
  • Pensl kanelsnegle med et sammenpisket æg.
  • Kom kanelsnegle midt ind i en 220 grader varm og bag dem 15 min. ved 220 grader.
  • Sæt kanelsnegle til afkøling.
  • Efter afkøling pyntes sneglene med hvid og eller mørk glasur.

Sådan gør du Remonce

  • Rør alle ingredienser sammen i en skål.

Sådan gør du pynt

  • Rør alle ingredienser sammen til en tyktflydende masse.

Noter

  • I stedet for, at skære roulade igennem med en kniv, kan du lave et flottere snit, ved at trække en sytråd in under roulade.
  • Tag nu ender af sytråd i hver hånd og læg sytråden ovenpå roulade så der opstår en lykke. Når du trækker i sytråd, skæres et stykke ud.

Ernærnærings fakta

Kalorier: 230kcal (12%) | Kulhydrater: 30g (10%) | Protein: 3g (6%) | Fedt: 11g (17%) | Mættet fedt: 7g (44%) | Flerumættet fedt: 1g | Enkelumættet fedt: 3g | Trans fedt: 1g | Fiber: 1g (4%) | Sukker: 13g (14%) | Vitamin A: 347IU (7%) | Vitamin C: 1mg (1%) | Calcium: 34mg (3%) | Jern: 1mg (6%)
Keyword Kanelsnegle, kanelsnegle med mørk glasur
Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

⏲️Klargøring / Tilberedning / Samlet tid / Antal

Tilberedningstid er ca. 15 min. Samlet tid er ca. 1 time og 25 min. Opskrift giver 24 stk.

🥘 Ingredienser

  • 500 g Hvedemel
  • 100 g smør eller margarine
  • 50 g Gær
  • 1 spsk. Sukker
  • 1 tsk. Salt
  • 1 stk. Æg
  • 3 ½ dl. Mælk

Ingredienser Fyld – remonce

  • 200 g smør eller margarine
  • 200 g Farin brun
  • 3 tsk. Kanel stødt

Ingredienser Pynt – Glasur og hakkede mandler

  • 100 g Flormelis
  • 1 spsk. Kakao
  • 1 spsk. Vand kogende

🔪 Sådan gør du

  1. Tag en lille gryde og lun forsigtigt mælken op og rør gæren ud.
  2. Hæld det over i en stor skål og tilsæt melet og de øvrige ingredienser.
  3. Ælt til dejen er glat og smidig.
  4. Sæt dejen til hævning under film eller fugtigt viskestykke et lunt sted i en time.
  5. Imens laves remoncen.
  6. Hvis du vil bage nogle boller også tages ca. halvdelen af dejen fra til boller.
  7. Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter på ca. 30 x 30 cm.
  8. Fordel remoncen i et tyk lag over hele fladen.
  9. Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i 12 lige store stykker. (Se tip)
  10. Sæt sneglene på en smurt bageplade eller brug bagepapir og tryk dem flade. Sæt dem tæt sammen, så de støtter hinanden.
  11. Sæt kanelsnegle et lunt sted til hævning. De skal hæve under film eller under et fugtigt viskestykke i ca. 20 min. Imens varmes ovnen op.
  12. Pensl kanelsnegle med et sammenpisket æg.
  13. Kom kanelsnegle midt ind i en 220 grader varm og bag dem 15 min. ved 220 grader.
  14. Sæt kanelsnegle til afkøling.
  15. Efter afkøling pyntes sneglene med hvid og eller mørk glasur.

Remonce

  1. Rør alle ingredienser sammen i en skål.

 🥬Pynt

  1. Rør alle ingredienser sammen til en tyktflydende masse.

💭❓ Tips og FAQ

💭 Tips

  • Brug en god chokolade
  • Smag glasur til med saft

❓ FAQ

Er kanelsnegle og direktørsnegle det samme ?

Ja, og en direktørsnegl er bare en høj snegl.

Mere fra samme kategori:

Danmarks bedste kringle med æbler og mandler
Citronmåne
Hakkebøffer med ost i ovn
Blommer i kanel
Efterårsgryde med ris og champignons
Oksekød i hoisin sauce og ris
Del meget gerne
  • Total7
  • 5
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Mere fra Bagværk

  • Æblekage med chokoladeglasur på tallerken
    Bagt æblekage med chokolade og kanel
  • Hvid glasur med vand
    Hvid glasur
  • kakaoglasur med kakao
    Nem kakaoglasur med flormelis
  • Nem bagt æblekage med kanel
    Bagt æblekage med kanel og mandler

Skrevet i: Alle madopskrifter, Bagværk Tags: æg, Brun farin, Farin, hvedemel, kakao, kanel, mælk

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·