Løgringe friterede
Giver en portion løgringe
Denne opskrift på friterede løgringe er en fremgangsmåde som bare altid lykkes, da den er ligetil. De friterede løgringe kan nemt laves i en dyb stegepande med en ½ cm. olie på. Det behøves ikke være den store videnskab. Brug løgringe som fyld i baguettes, pitabrød, burgere eller bare som en lækker snack.
Ingredienser
- 3 – 4 store løg
- 2 dl hvedemel
- 1 dl vand eller mere
- 1 æg
- ½ bagepulver
- Knivspids salt
- Olie til fritering
Fremgangsmåde
- Pil løg og skær løgene i store kraftige ringe.
- Kom løg en skål med iskoldt vand og isterninger og sæt dem i køleskabet i mindst 15 minutter.
- Bland hvedemel, bagepulver, æg og salt i en skål og hæld vand mens du pisker. Tilsæt evt. mere vand indtil dejen har en god konsistens.
- Tag en frituregryde, lille gryde eller høj stegepande og varm olien op.
- Tag løgringe op af vandet og dup dem tørre. Dyb ca. 10 stk. løgringe i dejen og kom dem i den varme olie.
- Tag dem op når de er gyldne og sprøde og lægges på fedtsugende papir.
- Serveres straks.
Tips
- De friterede løgringe er perfekte som tilbehør i burgere
- Du kan erstatte vand med en pilsner øl
Kommentarer
Ingen kommentarer