Lammekød opskrifter
Opskrifter med lammekød
Lam bruger vi ikke så meget i vore opskrifter, og det er nok fordi, at lammekødet ikke findes i så mange udskæringer herhjemme. Men lam smager godt og er relativt fedtfattigt. Derudover går lam ofte udenfor og græsser og spiser den naturlige flora, og udvikler derfor meget smag.
Dansk lam
Vi bruger økologisk lam i madlavningen og gerne Dansk lam, hvis vi kan få det. Lammekrone, lammeculotte og lammekølle er de udskæringer der oftest ses herhjemme.
Her er alle vores opskrifter med lammekød. Lad dig inspirere af vores opskrifter og servér spændende retter med lam fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Lammespyd og kyllingespyd med appelsin
-
Lammekølle på rotisseri i gasgrill
-
Langtidsstegt lammekølle på rotisseri
-
Grillet lammekølle i kulgrill og gasgrill
-
Lammeskank braiseret med rosmarin kartofler
-
Lammekølle provencale med salvie kartofler
-
Lammekoteletter med mynte
-
Lammeculotte med rosmarinkartofler
-
Shepherds Pie med kartoffelmos
-
Langtidsstegt lammekølle i rømertopf
-
Traditionel Græsk Moussaka opskrift
-
Lammekølle cognac og timianmarineret
-
Lam med karry og ris
-
Lammekrone med rodfrugter
-
Pitabrød med Shawarma
-
Lammeragout Provencalsk
-
Lam noisette inspireret fra Toscana
-
Lammegryde med garam masala
-
Lammeragout i slowcooker Crock-pot
-
Shish kebab af lammekød
-
Langtidsstegt lammekølle
-
Roastbeef af lam
-
Marinade til lam
-
Lammeculotte stegt i gryde