• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Opskrifter

Langtidsstegning

Langtidsstegt oksefilet med ovnbagte rodfrugter og flødekartofler


Opskrifter med langtidsstegning

Der kan være mange fordele ved, at langtidsstege et stykke kød. Det er især udskæringer som er seje og derfor kræver længere stegetid man langtidssteger, men også udskæringer som er mindre seje, kan med fordel langtidssteges eller intervalsteges. Ved intervalstegning beholder kødet meget mere kødsaft end ved langtidsstegningen.

Langtidsstegninger og intervalstegninger

Typiske langtidsstegninger af udskæringer er: oksespidsbryst, nakke, oksebov, cuvette og culotte. Denne type mad går under betegnelsen slowfood.

Generelt, jo længere tid der langtidssteges jo mere mørt bliver kødet. Men, kødet kan også blive meget tørt, hvis det ikke er pakket ind i f.eks. folie. De forskellige fremgangsmåder fremgår i opskrifterne.

Her er alle vores opskrifter med langtidsstegning og intervalstegning. Lad dig inspirere af vores opskrifter og servér spændende retter med langtidsstegning fra Min Madopskrift.


Opskrifter

  • Langtidsstegning af flæskesteg – Langtidsstegt Svinekam
    Cook Time4 Time(r) 50 Minutter
  • Raclette mad
    Cook Time2 Time(r) 25 Minutter
  • Braiseret okseragout
    Cook Time3 Time(r) 10 Minutter
  • Oksemørbrad langtidsstegt i ovn
    Cook Time2 Time(r) 40 Minutter
  • Langtidsstegt and i ovn
    Cook Time5 Time(r) 20 Minutter
  • Oksetyndsteg langtidsstegt i ovn
    Cook Time2 Time(r) 20 Minutter
  • Spareribs på grill eller i ovn
    Cook Time6 Time(r) 50 Minutter
  • Oksespidsbryst med citron og rosmarin
    Cook Time2 Time(r) 50 Minutter
  • Langtidsstegt ribbensteg
    Cook Time4 Time(r) 5 Minutter
  • Langtidsstegning af oksespidsbryst
    Cook Time4 Time(r) 50 Minutter
  • Langtidsstegt oksefilet
    Cook Time3 Time(r) 20 Minutter
  • Kalvespidsbryst eller oksespidsbryst
  • Pulled pork med coleslaw i Römertopf
  • Langtidsstegning og intervalstegning af culotte og cuvettesteg
  • Langtidsstegt svineskank braiseret i øl
  • Kalvecuvette langtidsstegt med kartofler
  • Pulled Chicken i Römertopf
  • Lammeragout i slowcooker Crock-pot
  • Kalvespidsbryst med bund af stegt spidskål
  • Fondue – Almindelig og rødvinsfondue
  • Langtidsstegt marineret oksefilet
  • Mør cuvette eller culottesteg
  • Langtidsstegt cuvette roast
  • Langtidsstegt svineskank
  • Langtidsstegt skinkesteg i ovn med whisky marinade
  • Langtidsstegt kylling med fyld

Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere
  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Langtidsstegt oksefilet med ovnbagte rodfrugter og flødekartofler
    Langtidsstegt oksefilet

Sæsonbestemte opskrifter

  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Nøddehorn med mandelflager
    Nøddehorn med marcipan og nougat

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·