• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Oksekød og kalvekød

    Butterdejssnitter med grøntsager

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 5 måneder siden

    Butterdejssnitter

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Butterdejssnitter med grøntsager er nem hverdagsmad, som også kan serveres som små snacks. Du kan bruge rester, som du lige har i køleskabet til at komme i butterdejssnitter. Det kan være forskellige rester, som du putter ind i butterdejen. Kylling, oksekød, skinke, eller lam er mørt og lækkert og velsmagende indbagt i butterdej. Hvis du ikke har lyst til at lave butterdejspladerne selv, kan de købes frosne hos enhver købmand.

    Prøv også tortillasnack

    Gå til
    • Butterdejssnitter med grøntsager og ost
    • 📋 Opskrift
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    Butterdejssnitter med grøntsager og ost

    Her får du en nem og hurtig opskrift, som kan serveres både som snacks eller som et aftensmåltid. Grøntsager og ost giver sammen en rigtig god smag. Nyd butterdejssnitter til en god bog eller når du slapper af. Butterdejssnitter med grøntsager og ost er nem hverdagsmad.

    Butterdejssnitter med tomat og basilikum
    Butterdejssnitter med tomat og basilikum

    📋 Opskrift

    Butterdejssnitter

    Butterdejssnitter med grøntsager

    Opskrift på butterdejssnitter med grøntsager og oksekød
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 15 min
    Tid i ovn 20 min
    Samlet tid 45 min
    Ret aftensmad
    Køkken Dansk
    Antal 4 personer
    Kalorier 73 %

    Ingredienser
      

    • 300 gram oksekød (hakket magert)
    • 250 gram spinat (hakket)
    • 8 stk. butterdejsplader
    • 4 spsk. smør
    • 1 tsk. Salt og knivspids friskkværnet peber
    • 1 spsk. paprika (gem lidt til drys)
    • 1 spsk. karry
    • ¼ tsk. spidskommen
    • ½ stk. chili (rød )
    • 3 fed hvidløg
    • 2 stk. løg
    • 400 g revet ost (eller smøreost)

    Tilbehør

    • 600 g blandet salat

    Sådan gør du
     

    • Hvis du bruger frosne butterdejsplader, skal de ligge til optøning ved stuetemperatur i ca. 20 minutter. Hak hvidløgsfed og chili fint.
    • Pil og hak løg lidt groft.
    • Tag en stor pande og svits først løg og chili i smørret. Tilsæt derefter kødet, og svits det indtil det er brunet. Tilsæt krydderier og hvidløg og svits det med 1 minut.
    • Tilsæt nu spinat og lad det simre i 15 minutter. Er blandingen lidt tør, kan der tilsættes lidt bouillon eller vand.
    • Tag butterdejsplader og rul dem ud til de er firkantede. Fordel indholdet fra panden på den ene trekant af butterdejspladerne, således at den anden trekant, kan foldes hen over. Gør dette ved resten af pladerne. Du kan også fylde butterdejsplader og lave dem firkantede ved, at lægge to plader ovenpå hinanden.
    • Kom en spsk. smøreost eller revet ost, over hver af de 8 portioner. Luk alle butterdejspladerne og tryk dem godt i siderne med en gaffel.
    • Drys paprika over alle trekanterne og sæt det hele i ovnen. De skal have ca. 15 til 20 min. På 200 grader.
    • Anret en lækker salat til butterdejssnitter.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1463kcal (73%) | Kulhydrater: 74g (25%) | Protein: 52g (104%) | Fedt: 108g (166%) | Mættet fedt: 46g (288%) | Flerumættet fedt: 8g | Enkelumættet fedt: 46g | Trans fedt: 1g | Fiber: 5g (21%) | Sukker: 5g (6%) | Vitamin A: 9062IU (181%) | Vitamin C: 70mg (85%) | Calcium: 863mg (86%) | Jern: 9mg (50%)
    Keyword Butterdejssnitter med grøntsager, Butterdejssnitter’
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    🥘 Ingredienser

    • 300 gram hakket magert oksekød
    • 250 gram hakket spinat
    • 8 stk. butterdejsplader
    • 4 spsk. smør
    • Salt og peber
    • 1 spsk. paprika (Gem lidt til drys)
    • 1 spsk. karry
    • ¼ tsk. Spidskommen
    • ½ rød chili
    • 3 fed hvidløg
    • 2 store løg
    • 1 pakke smøreost eller revet ost.

    🥗 Tilbehør

    • Blandet salat

    🔪 Sådan gør du

    1. Hvis du bruger frosne butterdejsplader, skal de ligge til optøning ved stuetemperatur i ca. 20 minutter. Hak hvidløgsfed og chili fint.
    2. Pil og hak løg lidt groft.
    3. Tag en stor pande og svits først løg og chili i smørret. Tilsæt derefter kødet, og svits det indtil det er brunet. Tilsæt krydderier og hvidløg og svits det med 1 minut.
    4. Tilsæt nu spinat og lad det simre i 15 minutter. Er blandingen lidt tør, kan der tilsættes lidt bouillon eller vand.
    5. Tag butterdejsplader og rul dem ud til de er firkantede. Fordel indholdet fra panden på den ene trekant af butterdejspladerne, således at den anden trekant, kan foldes hen over. Gør dette ved resten af pladerne. Du kan også fylde butterdejsplader og lave dem firkantede ved, at lægge to plader ovenpå hinanden.
    6. Kom en spsk. smøreost eller revet ost, over hver af de 8 portioner. Luk alle butterdejspladerne og tryk dem godt i siderne med en gaffel.
    7. Drys paprika over alle trekanterne og sæt det hele i ovnen. De skal have ca. 15 til 20 min. På 200 grader.
    8. Anret en lækker salat til butterdejssnitter.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Du kan komme forskellige rester i disse butterdejssnitter
    Butterdejssnitter
    Butterdejssnitter med fyld
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Cupcakes toppe
    Ratatouille med hele kyllingefileter »

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Grøntsager, Oksekød og kalvekød, Rester Tags: chili, hvidløg, Karry, løg, oksekød, ost, paprika, salat, spidskommen, spinat

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind