• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Børnevenlig mad

    Svensk pølseret med bacon

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 3 uger siden

    Svensk pølseret med bacon og pyntet med forårsløg

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total2
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Svensk pølseret er klassikeren fra skolekøkkenet og som kan spises hele året rundt. Hemmeligheden ved en god svensk pølseret med bacon er, masser af purløg, faste kartofler og gode pølser. Wienerpølser er helt perfekte til svensk pølseret da de har den rigtige røgede smag, som giver denne ret sit særpræg.

    Prøv også klassisk svensk pølseret med purløg og fløde

    Gå til
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    📋 Opskrift

    Svensk pølseret med purløg

    Svensk pølseret med sprød bacon

    Opskrift på svensk pølseret med bacon og fløde
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 20 min
    Samlet tid 30 min
    Ret aftensmad, Hovedret
    Køkken Svensk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 17 %

    Ingredienser
      

    • 800 g Kartofler (kogte)
    • 150 g Bacon
    • 8 stk. Wienerpølser
    • 2 spsk. olivenolie
    • 2 dl. Purløg
    • 2 stk. Forårsløg
    • 2 dl Sødmælk
    • 1 dl Piskefløde 38 %
    • 1 stk. Zittauerløg
    • 1 fed Hvidløg (presset)
    • 1 dåse Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
    • 1 spsk. Vineddike

    Krydderier

    • 1 spsk. Paprika
    • 1 knivspids Cayennepeber
    • ¼ tsk. Chili (stødt)
    • 1 ½ tsk. Groft salt
    • 1 knivspids Friskkværnet peber

    Pynt

    • 3 stk. Forårsløg (eller purløg, snittet fint)

    Sådan gør du
     

    • Først koges kartofler møre og sættes derefter til afkøling. Når kartoflerne er kolde er de klar.
    • Skær kartofler i ca. 2 cm firkanter og pølser på tværs eller skrå og i ca. 1 ½ cm tykke stykker.
    • Skyl og snit forårsløg og purløg fint.
    • Skær bacon i lidt grove stykker og steg dem gyldne og sprøde på en tør, varm pande. Drypper af på fedtsugende papir.
    • Pil og hak løget.
    • Kom lidt olivenolie på en pande og svits løg til de er blanke. Tilsæt paprika, chili, cayennepeber, hvidløg og pølser og lad det svitse med i et par min.
    • Skru ned for varmen og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser undtagen fløde og vineddike.
    • Lad retten små simre til retten er godt varm. Tilsæt fløden under omrøring og lad retten simre et par minutter.
    • Tilsæt bacon under omrøring.
    • Tilsæt godt med friskhakket purløg og rør rundt.
    • Smag til med vineddike, salt og peber.

    Pynt

    • Pynt med friskhakket purløg eller forårsløg

    Servering

    • Serveres straks

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 344kcal (17%) | Kulhydrater: 43g (14%) | Protein: 7g (14%) | Fedt: 17g (26%) | Mættet fedt: 10g (63%) | Flerumættet fedt: 1g | Enkelumættet fedt: 4g | Trans fedt: 0.2g | Fiber: 5g (21%) | Sukker: 7g (8%) | Vitamin A: 904IU (18%) | Vitamin C: 50mg (61%) | Vitamin D: 1µg (7%) | Vitamin E: 1mg (7%) | Vitamin K: 9µg (9%) | Calcium: 116mg (12%) | Kopper: 0.3mg (15%) | Folat: 44µg (11%) | Jern: 2mg (11%) | Mangan: 0.4mg (20%) | Magnesium: 62mg (16%) | Fosfor: 199mg (20%)
    Keyword bacon, forårsløg, Piskefløde 38 %, Purløg, Svensk pølseret, Svensk pølseret med purløg, wienerpølser
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Svensk pølseret med wienerpølser og fløde
    Svensk pølseret med wienerpølser og fløde

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Klargør ca. 10 min. Tilberedningstid er ca. 20 minutter. Samlet tid er ca. 30 min. Opskrift til 4 personer.

    🥘 Ingredienser

    • 800 g Kartofler (kogte)
    • 150 g Bacon
    • 8 stk. Wienerpølser
    • 2 spsk. olivenolie
    • 2 dl. Purløg
    • 2 stk. Forårsløg
    • 2 dl Sødmælk
    • 1 dl Piskefløde 38 %
    • 1 stk. Zittauerløg
    • 1 fed Hvidløg (presset)
    • 1 dåse Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
    • 1 spsk. Vineddike

    Krydderier

    • 1 spsk. Paprika
    • 1 knivspids Cayennepeber
    • ¼ tsk. Chili (stødt)
    • 1 ½ tsk. Groft salt
    • 1 knivspids Friskkværnet peber

    Pynt

    • 3 stk. Forårsløg (eller purløg, snittet fint)

    🔪 Sådan gør du

    1. Først koges kartofler møre og sættes derefter til afkøling. Når kartoflerne er kolde er de klar.
    2. Skær kartofler i ca. 2 cm firkanter og pølser på tværs eller skrå og i ca. 1 ½ cm tykke stykker.
    3. Skyl og snit forårsløg og purløg fint.
    4. Skær bacon i lidt grove stykker og steg dem gyldne og sprøde på en tør, varm pande. Drypper af på fedtsugende papir.
    5. Pil og hak løget.
    6. Kom lidt olivenolie på en pande og svits løg til de er blanke. Tilsæt paprika, chili, cayennepeber, hvidløg og pølser og lad det svitse med i et par min.
    7. Skru ned for varmen og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser undtagen fløde og vineddike.
    8. Lad retten små simre til retten er godt varm. Tilsæt fløden under omrøring og lad retten simre et par minutter.
    9. Tilsæt bacon under omrøring.
    10. Tilsæt godt med friskhakket purløg og rør rundt.
    11. Smag til med vineddike, salt og peber.

    Pynt

    • Pynt med friskhakket purløg eller forårsløg

    Servering

    • Serveres straks

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Du kan bruge både letmælk eller anden mælk
    • Du kan servere en god salat til, gerne en salat med friske æbler eller appelsin
    Er svensk pølseret en svensk opskrift?

    Nej, opskriften er dansk

    Hvad er holdbarheden på svensk pølseret i køleskabet?

    Ca. 3 dage i tætsluttet beholder. Efter 3 dage, er der risiko for bakteriedannelser.

    Del meget gerne
    • Total2
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Børnevenlig mad

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Billig mad, Børnevenlig mad, Gryderetter, Hovedretter, Mad på 30 minutter Tags: Bacon, cayennepeber, chili, fløde, forårsløg, hvidløg, kartofler, løg, paprika, pølser, Purløg, Sødmælk, vineddike

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind