• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Alle madopskrifter

    Mørbradbøffer med butternut squash

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Mørbradbøffer med butternut squash og coleslaw på spisebord

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Det salte og møre kød fra svinemørbraden giver en god pikant smag, til den lidt søde smag i butternut squashen. Vi serverer også en rigtig lækker coleslaw til mørbradbøffer med butternut squash. Det er en god og sund hovedret, som er rigtig nem at lave. Det er vigtigt, at græskaret får en høj varme under bagningen, ellers vil den ikke blive mør. Stik evt. en gaffel i frugtkødet og mærk om kødet er mørt.

    Prøv også mørbradbøffer med brun sauce

    Gå til
    • Butternut i ovn
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 📋 Opskrift
    • Ingredienser brugt i opskriften

    Butternut i ovn

    Når du laver dine butternut i ovn, er det vigtigt, at du snitter dem indvendigt, så varmen bedre fordeles. På denne måde er du sikker på, at dine butternut bliver møre og lækre.

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstiden 6 min. og samlet tid er 30 min. Til 4 personer.

    🥘 Ingredienser

    • 800 g Svinemørbrad
    • 4 spsk. Olivenolie
    • 1 tsk. Salt

    Butternutsquash i ovn

    • 1 stk. Butternut squash
    • 1 spsk. Honning
    • 1 spsk. Rosmarin frisk
    • 1 spsk. Timian frisk
    • 1 spsk. Paprika stødt
    • 2 fed Hvidløg
    • 4 spsk. olivenolie
    • ¼ tsk. Cayennepeber

    Coleslaw

    • ½ stk. Spidskål Se noter
    • 4 stk. Gulerødder
    • 2 stk. Æbler

    Dressing

    • 6 spsk. cremefraiche
    • ½ stk. Citron
    • 1 spsk. Soya
    • 1 fed Hvidløg
    • 1 spsk. Chilisauce sød
    • 1 spsk. Honning
    • 1 knivspids Salt og peber

    🔪 Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 220°.
    2. Skyl og skrub butternut squashen med en børste, så den er helt fri for skidt. Græskar ligger på jorden har jordbakterier og dem vil vi gerne undgå.
    3. Del butternut squashen på langs med en stor kniv. Pas på, da den kan være svær, at skære igennem. Skrab kernerne ud fra bunden med en spiseske og fjern frugthinden.
    4. Skær nogle små snit ned i frugtkødet med ca. 2 cm mellemrum. Det er her alle de lækre krydderier skal trække ned i og give smag. Læg dem på en bageplade med frugtkødet op.
    5. Hak rosmarin og timian groft. Pil og hak hvidløgsfed. Tag en bagepensel og fordel olivenolie ovenpå butternut squashens frugtkød. Gør det samme med honning. Drys hakket rosmarin, timian hvidløg og chili ovenpå. Til sidst drysses paprika og lidt salt og peber ovenpå.
    6. Giv butternut squash ca. 30 minutter i ovnen eller til de er møre. Efter 15 minutter tages bagepensel og der pensles ovenpå, så det hele fordeles igen. Kom evt. lidt olivenolie på pensel, hvis de er bagt tørre på overfladen. Skær de bagte butternut squash ud i de ca. 2 cm. forskårne stykker.

    Coleslaw med spidskål

    1. Fjern grimme blade og skyl spidskål. Snit spidskål og snit den fint. Kom det snittede kål op i et dørslag og skyl det hele godt. Slyng eller dup det hele tørt. Kom det i en skål.
    2. Skræl gulerødder og riv gulerødderne fint på et rivejern. Skyl æbler og skær dem ud i 4 både og fjern kernehuset. Hak eller skær æbler ud i små stykker.
    3. Kom det hele op i skålen og vend det godt sammen.
    4. Bland og rør de resterende ingredienser til dressingen sammen i en anden skål.

    Mørbradbøffer

    1. Skær svinemørbrad i ca. 3-4 cm. tykke skiver og krydr den med salt og peber.
    2. Kom olivenolie på stegepanden og var det op.
    3. Svits mørbradbøffer 2 minutter på hver side. Sluk varmen og læg folie over panden og lad dem trække i ca. 5 minutter.

    🍽 Servering

    • Servér og anret mørbradbøffer med cremede bagte butternut squash og lækker pikant coleslaw på tallerken.

    💭 Tips

    • Du kan også skære butternut squash ud i aflange pommes og vende dem i olivenolie, salt og peber og servere butternut pommes til.
    • Retten er ikke fryseegnet, så det er bedre at gemme rester til dagen efter.
    • Du kan erstatte butternut squash med en eller to store søde kartofler.
    • Hvis spidskålen er lille, skal du bruge det hele.

    📋 Opskrift

    Mørbradbøffer med butternut squash og coleslaw på spisebord

    Mørbradbøffer med butternut squash i ovn

    Opskrift på Mørbradbøffer med butternut squash lavet i ovn. Sprød udenpå og blød og cremet indeni.
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 6 min
    Arbejdstid 15 min
    Samlet tid 26 min
    Ret Hovedret
    Køkken Dansk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 30 %

    Ingredienser
      

    • 800 g Svinemørbrad
    • 4 spsk. Olivenolie
    • 1 tsk. Salt

    Butternutsquash i ovn

    • 1 stk. Butternut squash
    • 1 spsk. Honning
    • 1 spsk. Rosmarin (frisk)
    • 1 spsk. Timian (frisk)
    • 1 spsk. Paprika (stødt)
    • 2 fed Hvidløg
    • 4 spsk. olivenolie
    • ¼ tsk. Cayennepeber

    Coleslaw

    • ½ stk. Spidskål (Se noter)
    • 4 stk. Gulerødder
    • 2 stk. Æbler

    Dressing

    • 6 spsk. cremefraiche
    • ½ stk. Citron
    • 1 spsk. Soya
    • 1 fed Hvidløg
    • 1 spsk. Chilisauce sød
    • 1 spsk. Honning
    • 1 knivspids Salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Tænd ovnen på 220°.
    • Skyl og skrub butternut squashen med en børste, så den er helt fri for skidt. Græskar ligger på jorden har jordbakterier og dem vil vi gerne undgå.
    • Del butternut squashen på langs med en stor kniv. Pas på, da den kan være svær, at skære igennem. Skrab kernerne ud fra bunden med en spiseske og fjern frugthinden.
    • Skær nogle små snit ned i frugtkødet med ca. 2 cm mellemrum. Det er her alle de lækre krydderier skal trække ned i og give smag. Læg dem på en bageplade med frugtkødet op.
    • Hak rosmarin og timian groft. Pil og hak hvidløgsfed. Tag en bagepensel og fordel olivenolie ovenpå butternut squashens frugtkød. Gør det samme med honning. Drys hakket rosmarin, timian hvidløg og chili ovenpå. Til sidst drysses paprika og lidt salt og peber ovenpå.
    • Giv butternut squash ca. 30 minutter i ovnen eller til de er møre. Efter 15 minutter tages bagepensel og der pensles ovenpå, så det hele fordeles igen. Kom evt. lidt olivenolie på pensel, hvis de er bagt tørre på overfladen. Skær de bagte butternut squash ud i de ca. 2 cm. forskårne stykker.

    Coleslaw med spidskål

    • Fjern grimme blade og skyl spidskål. Snit spidskål og snit den fint. Kom det snittede kål op i et dørslag og skyl det hele godt. Slyng eller dup det hele tørt. Kom det i en skål.
    • Skræl gulerødder og riv gulerødderne fint på et rivejern. Skyl æbler og skær dem ud i 4 både og fjern kernehuset. Hak eller skær æbler ud i små stykker.
    • Kom det hele op i skålen og vend det godt sammen.
    • Bland og rør de resterende ingredienser til dressingen sammen i en anden skål.

    Mørbradbøffer

    • Skær svinemørbrad i ca. 3-4 cm. tykke skiver og krydr den med salt og peber. Kom olivenolie på stegepanden og var det op. Svits mørbradbøffer 2 minutter på hver side. Sluk varmen og læg folie over panden og lad dem trække i ca. 5 minutter.

    Servering

    • Servér og anret mørbradbøffer med cremede bagte butternut squash og lækker pikant coleslaw på tallerken.

    Noter

    • Du kan erstatte butternut squash med en eller to store søde kartofler.
    • Hvis spidskålen er lille, skal du bruge det hele.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 597kcal (30%) | Kulhydrater: 28g (9%) | Protein: 44g (88%) | Fedt: 35g (54%) | Mættet fedt: 6g (38%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 5g (21%) | Sukker: 9g (10%) | Vitamin A: 20251IU (405%) | Vitamin C: 49mg (59%) | Calcium: 127mg (13%) | Jern: 4mg (22%)
    Keyword Svinemørbrad med butternut squash
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    Ingredienser brugt i opskriften

    På billedet herunder, kan du læse alle de ingredienser som du skal bruge til mørbradbøffer med butternut squash. Du kan selvfølgelig rette eller ændre i opskriften, som det nu passer ind.

    Ingredienser til svinemørbrad med butternut squash og coleslaw
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Chokoladekage uden mel
    Grillet svinemørbrad med ratatouille »

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Dansk mad, Fedtfattig, Mad på 30 minutter, Svinekød og flæskekød Tags: æbler, Butternut squash, cayennepeber, citron, gulerødder, honning, hvidløg, paprika, Rosmarin, Spidskål, Svinemørbrad, timian

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind