• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Kylling og andet fjerkræ

    Ratatouille med kylling

    Af Bjørn Nielsen Opdateret maj 11, 2021

    Ratatouille med kylling i gryde

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total21
    • 17
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Du fortryder ikke, at du tømmer køleskabet og laver Ratatouille med kylling. Det er en nem menu som smager skønt. Du kan lave en stor portion, så det strækker til 2 dage.

    Bedste ratatouille med kylling

    Vi synes selv dette er en af de bedste opskrifter på ratatouille med kylling. Brug de bedste råvarer du kan skaffe, for at få den helt rigtige smag. Bruger du økologisk kylling, får du ekstra kraft og smag i retten.

    Prøv også Ratatouille 

    Ratatouille i gryde

    En ægte ratatouille er en Fransk grøntsagsret der bliver lavet i en jerngryde og ikke i ovn. Ratatouillen skal helst simre et par timer eller tre, for at smagen bliver den helt rigtige. Der smages løbende og der skal røres rundt i gryden ind i mellem, så smagsstofferne bliver rørt ud og rigtig kommer til sin ret. Aubergine, løg, peberfrugt og squash er basisingredienser.

    Gå til
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 📋 Opskrift

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 10 min. Samlet tid er ca. 40 min. Opskrift til 4 personer

    🥘 Ingredienser

    • 4 kyllingebryster
    • 2 squash
    • 1 aubergine
    • 2 løg
    • 1 Rød peberfrugt
    • 1 Gul eller grøn peberfrugt
    • 1 dåse hakkede tomater (ikke flåede) eller 500 gram friske tomater
    • 2 dl vand eller hønsebouillon (evt. frisk hvidvin)
    • 3 fed hvidløg
    • 1 spsk. timian
    • 1 spsk. tørret basilikum (2 spsk. friske)
    • Smør og olie
    • Salt og peber

    🥗 Tilbehør

    • Flutes og smør

    🔪 Sådan gør du

    1. Skyl grøntsager.
    2. Skær squash og aubergine i grove firkanter.
    3. Svits alle grøntsager i lidt smør og olie i en stegegryde.
    4. Kom tomater og væden i.
    5. Tilsæt presset hvidløg, timian og smag til med salt og peber.
    6. Rør rundt og læg låget på.
    7. Svits nu kyllingebryster til de får lidt farve.
    8. Kom kyllingebryster ned i gryden.
    9. Lad det simre under låg i ca. 30 minutter eller indtil kylling er mør.

    🍽 Servering

    • Serveres med flutes og smør og godt med koldt vand

    💭 Tips

    • Du kan tilsætte blomkål eller andre grøntsager, som du lige har i køleskabet.

    📋 Opskrift

    Ratatouille med kylling simrer i gryde

    Ratatouille med kylling

    Opskrift på Fransk ratatouille med kylling
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 2 stemmer
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 30 min
    Samlet tid 40 min
    Ret Hovedret
    Køkken Fransk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 19 %

    Udstyr

    • Stor jerngryde

    Ingredienser
      

    • 4 stk. Kyllingebryster
    • 2 stk. Squash
    • 1 stk. Aubergine
    • 2 stk. Løg
    • 1 stk. Peberfrugt (rød)
    • 1 stk. Peberfrugt (gul eller grøn)
    • 500 g Tomater (eller 1 dåse hakkede)
    • 2 dl Hønsebouillon (eller vand)
    • 3 fed Hvidløg
    • 1 spsk. Timian (friskhakket)
    • 1 spsk. Basilikum (tørret eller 2 spsk. friske)
    • 2 spsk. Smør og olivenolie
    • 1 tsk. Salt og lidt peber

    Tilbehør

    • 1 stk. Flutes
    • 50 g Smør

    Sådan gør du
     

    • Skyl grøntsager.
    • Skær squash og aubergine i grove firkanter.
    • Svits alle grøntsager i lidt smør og olie i en stegegryde.
    • Kom tomater og væden i.
    • Tilsæt presset hvidløg, timian og smag til med salt og peber.
    • Rør rundt og læg låget på.
    • Svits nu kyllingebryster til de får lidt farve.
    • Kom kyllingebryster ned i gryden.
    • Lad det simre under låg i ca. 30 minutter eller indtil kylling er mør.
    • SERVERING
    • Serveres med flutes og smør og godt med koldt vand

    Noter

    • Du kan tilsætte blomkål eller andre grøntsager, som du lige har i køleskabet.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 370kcal (19%) | Kulhydrater: 46g (15%) | Protein: 9g (18%) | Fedt: 18g (28%) | Mættet fedt: 11g (69%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 10g (42%) | Sukker: 14g (16%) | Vitamin A: 1981IU (40%) | Vitamin C: 82mg (99%) | Calcium: 138mg (14%) | Jern: 3mg (17%)
    Keyword Ratatouille, Ratatouille med kylling
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Ratatouille med kylling simrer i gryde
    Ratatouille med kylling skal have ca. 30 min.
    Del meget gerne
    • Total21
    • 17
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Kylling og andet fjerkræ

    • Kyllingebryst på bund af porrer
    • Mexicansk kyllingelasagne med chili
    • Kyllingesalat med feta og bacon
    • Kylling på bund af rodfrugter

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Fedtfattig, Kylling og andet fjerkræ, Umami mad Tags: Aubergine, basilikum, hønsebouillon, hvidløg, kylling, løg, peberfrugt, squash, timian, Tomat

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind