Anderledes pastasauce som er meget enkel at lave og som har masser af smag. Du kan udelade bacon og erstatte fløde med mælk, hvis du vil lave en lettere og mere fedtfattig udgave. Enkel og nem at lave er nøgleord for denne menu.
Det er en ret som bør kunne laves under en halv time, men den er stadig sund og smager godt. Det sådan en ret man kan tage med hen og sidde og nyde udenfor på en stol eller mens man ser en god film.
Opskrift med noter
Pasta med nøddesauce
Bedøm gerne opskriften
Ingredienser
- 400 gram fettuccine
- 150 gram valnødder
- 100 gram gorgonzola
- 100 gram revet ost (gruyere)
- 50 gram bacon
- 2 tsk. basilikum
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. timian
- 1 knivspids muskatnød
- 2 dl. Fløde
- 1 dl. Mælk
- 1 spsk. Citronsaft
- 2 fed hvidløg
- 4 spsk. Olivenolie
- 1 bundt Persille
- 2 spsk. smør
- 1 tsk. Salt og knivspids peber
Sådan gør du
- Kog fettuccine som anvist på pakken.
- Skyl persille og hak eller riv den meget fint.
- Pres hvidløgsfed ned i lidt olivenolie og tilsæt lidt hakket persille og rør rundt.
- Kom smørret i en lille gryde og rist bacon til det har smidt fedtet og fået lidt farve.
- Tilsæt mælk og fløde og varm det op.
- Tilsæt osten under omrøring og fortsæt indtil den er smeltet.
- Tilsæt resten af krydderierne og rør rundt.
- Hak valnødder og rør rundt.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Lav salaten og marinade.
- Hæld fettuccine i en tallerken og vend hvidløgsolie i pastaen.
- Kom saucen i en skål og server sammen med fettuccine straks.
- Vend lidt fettuccine i pastasauce og kom lidt revet parmesanost over. Anret salat i skåle og spis den saftige og lækre salat ved siden af.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
Tips
- Hvis du elsker karry, kan du udskifte oregano og timian med 2 tsk. karry. Derved får du en helt anden udgave.
Kommentarer
Ingen kommentarer