Asiatisk
Asiatiske madopskrifter
Asiatisk mad er ofte mad med mange grøntsager, lidt kød serveret med ris eller nudler. Kendetegnet for asiatisk mad er, at det ofte har meget kraftig smag og kan være meget stærkt. Det asiatiske køkken er også et af verdens ældste og mest varierede, da befolkningsgruppen er så stor, at man kan dele det asiatiske køkken op i forskellige køkkener og lande.
Vores asiatiske opskrifter
Vores opskrifter er inspireret af både det thailandske og kinesiske køkken, og de fleste af vores opskrifter serveres med nudler eller ris.
Da chili er en stor del ingredienserne, vil opskrifterne være tilpasset den europæiske smag og ikke væres så stærk, da vi bedst kan lide, at smagen kommer frem og det stærke bliver en eftersmag.
I det kinesiske køkken bruges mange slags forskellige kød. Vores opskrifter er dog kun baseret på det gængse kød der kan købes i forretninger herhjemme.
Her er alle opskrifter med asiatisk mad. Lad dig inspirere af opskrifterne og servér spændende asiatisk mad fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Laks og tigerrejer i karrysauce
-
Wok med kylling i cremet sauce
-
Kylling med spinat og pasta
-
Asiatisk svinemørbrad med ris
-
Egg fried rice
-
Rejer og squash i gul karrysauce
-
Kylling med nudler og grøntsager i wok
-
Pad Krapow med oksekød
-
Kylling i sur/sød sauce
-
Wok mad
-
Vietnamesisk bánh mì burger med oksekød
-
Sweet potato & peanut curry pork
-
Thai sweet potato curry
-
Kylling og sød kartoffel i karrysauce
-
Karrygryde med kylling
-
Oksekød med grøntsager i karrysauce
-
30 minutters rejer med spicy karry
-
Kylling i hoisin sauce
-
Oksekød i hoisin sauce og ris
-
Indisk kylling med kokosmælk og mango
-
Laks i mascarponesauce
-
30 minutters krydret Masala rejer
-
Oksekød med teriyaki sauce og nudler
-
Kylling med teriyaki sauce og risnudler
-
Chicken tikka masala
-
Tikka Masala med græsk yoghurt og ris
-
Laks i massaman karry
-
Tigerrejer i massaman karry
-
Kung Pao Chicken