Julemad og tilbehør
Her finder du alle de traditionelle danske juleopskrifter med julemad, desserter og konfekt.
Klejner, jødekager og vaniljekranse er klassiske småkager. Hjemmelavet konfekt f.eks. brændte mandler, med mere.
Traditionelt julemad består af grisekød og her er flæskesteg med sprød svær ikke til, at komme udenom. Derudover, er der julemedister som ofte er meget mager og består af mere kød end normalt. Men heller ingen jul uden enten, gås eller andesteg.
Klassisk dessert er risalamande
Desserten er risalamande og varm kirsebærsauce + en mandelgave. Det er også tradition i de fleste hjem. Det er også klassisk tilbehør til den danske jul, at der efter dansen om juletræet og gaveoppakning, serveres kaffe og kage med det store slikbord, hvor fruen i huset serverer hjemmelavet konfekt og marcipan.
Du finder alle opskrifterne her på Min Madopskrift.
Her er alle vores opskrifter med julemad, juledessert og konfekt. Lad dig inspirere af vores opskrifter og servér spændende julemad fra Min Madopskrift.