Butterdejssnitter med grøntsager er nem hverdagsmad, som også kan serveres som små snacks. Du kan bruge rester, som du lige har i køleskabet til at komme i butterdejssnitter. Det kan være forskellige rester, som du putter ind i butterdejen. Kylling, oksekød, skinke, eller lam er mørt og lækkert og velsmagende indbagt i butterdej. Hvis du ikke har lyst til at lave butterdejspladerne selv, kan de købes frosne hos enhver købmand.
Prøv også tortillasnack
Gå til
Butterdejssnitter med grøntsager og ost
Her får du en nem og hurtig opskrift, som kan serveres både som snacks eller som et aftensmåltid. Grøntsager og ost giver sammen en rigtig god smag. Nyd butterdejssnitter til en god bog eller når du slapper af. Butterdejssnitter med grøntsager og ost er nem hverdagsmad.
Opskrift med noter
Butterdejssnitter med grøntsager
Bedøm gerne opskriften
Sådan gør du
- Hvis du bruger frosne butterdejsplader, skal de ligge til optøning ved stuetemperatur i ca. 20 minutter. Hak hvidløgsfed og chili fint.
- Pil og hak løg lidt groft.
- Tag en stor pande og svits først løg og chili i smørret. Tilsæt derefter kødet, og svits det indtil det er brunet. Tilsæt krydderier og hvidløg og svits det med 1 minut.
- Tilsæt nu spinat og lad det simre i 15 minutter. Er blandingen lidt tør, kan der tilsættes lidt bouillon eller vand.
- Tag butterdejsplader og rul dem ud til de er firkantede. Fordel indholdet fra panden på den ene trekant af butterdejspladerne, således at den anden trekant, kan foldes hen over. Gør dette ved resten af pladerne. Du kan også fylde butterdejsplader og lave dem firkantede ved, at lægge to plader ovenpå hinanden.
- Kom en spsk. smøreost eller revet ost, over hver af de 8 portioner. Luk alle butterdejspladerne og tryk dem godt i siderne med en gaffel.
- Drys paprika over alle trekanterne og sæt det hele i ovnen. De skal have ca. 15 til 20 min. På 200 grader.
- Anret en lækker salat til butterdejssnitter.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
🥘 Ingredienser – Indkøbsseddel
Herunder er alle ingredienser der bruges i opskriften. Vi foreslår også andre alternativer til ingredienser. Hvis du ønsker at bruge andre ingredienser, skal du huske at ændre eller tilføje dem. Du kan bruge ingredienslisten herunder som indkøbsseddel.
- 300 gram hakket magert oksekød
- 250 gram hakket spinat
- 8 stk. butterdejsplader
- 4 spsk. smør
- Salt og peber
- 1 spsk. paprika (Gem lidt til drys)
- 1 spsk. karry
- ¼ tsk. Spidskommen
- ½ rød chili
- 3 fed hvidløg
- 2 store løg
- 1 pakke smøreost eller revet ost.
🥗Tilbehør
- Blandet salat
🔪 Fremgangsmåden i enkle trin
Her ses hele den samlede fremgangsmåde i nummerere trin. Her finder du også alternativer til fremgangsmåder. Hele opskriften inkl. ingredienser, kan ses samlet i afsnit “opskrift med noter”.
- Hvis du bruger frosne butterdejsplader, skal de ligge til optøning ved stuetemperatur i ca. 20 minutter. Hak hvidløgsfed og chili fint.
- Pil og hak løg lidt groft.
- Tag en stor pande og svits først løg og chili i smørret. Tilsæt derefter kødet, og svits det indtil det er brunet. Tilsæt krydderier og hvidløg og svits det med 1 minut.
- Tilsæt nu spinat og lad det simre i 15 minutter. Er blandingen lidt tør, kan der tilsættes lidt bouillon eller vand.
- Tag butterdejsplader og rul dem ud til de er firkantede. Fordel indholdet fra panden på den ene trekant af butterdejspladerne, således at den anden trekant, kan foldes hen over. Gør dette ved resten af pladerne. Du kan også fylde butterdejsplader og lave dem firkantede ved, at lægge to plader ovenpå hinanden.
- Kom en spsk. smøreost eller revet ost, over hver af de 8 portioner. Luk alle butterdejspladerne og tryk dem godt i siderne med en gaffel.
- Drys paprika over alle trekanterne og sæt det hele i ovnen. De skal have ca. 15 til 20 min. På 200 grader.
- Anret en lækker salat til butterdejssnitter.
💭❓ Tips og FAQ til opskriften
💭 Tips
- Du kan komme forskellige rester i disse butterdejssnitter
Kommentarer
Ingen kommentarer