Sauce
Opskrifter med sovs og sauce
Ifølge kokke, så hedder det sauce, når der er for lidt og konsistensen er tynd og sovs når der er rigeligt af den og den er tyk i konsistensen.
Slås ordet op, så er saucen blot sovs med fransk udtalelse, så det er to ord med samme betydning. Og fælles for begge dele, så er det noget der hører den danske mad til.
Her er alle opskrifter med saucen. Lad dig inspirere af opskrifterne og servér spændende retter med sauce fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Whiskysauce originale Jensens opskrift
-
Kylling i sur/sød sauce
-
Mornaysauce
-
Bechamelsauce nem og hurtig
-
Italiensk tomatsauce
-
Pebersauce – hurtig og nem
-
Pebersauce de luxe
-
Bechamelsauce og Mornaysauce
-
Whisky sauce
-
Sauce af stegesky
-
Asparges hvide med sauce mousseline
-
Ægte mayonnaise – Hjemmelavet med estragoneddike
-
Bearnaise sauce grundopskrift
-
Bearnaisesauce let
-
Bearnaisesauce der ikke skiller
-
Konge Bearnaisesauce
-
Bearnaise sauce opskrift
-
Bearnaisesauce nem og hurtig klassisk opskrift
-
Estragonsauce der aldrig skiller
-
Karrysauce med estragon
-
Ægte mayonnaise – Hjemmelavet original grund opskrift
-
Ægte mayonnaise – Hjemmelavet med dijonsennep
-
Nakkesteg ovnstegt
-
Karrysauce klassisk
-
Tomat-topping til pizza
-
Italiensk pizza tomat-topping – hurtig
-
Bolognese sauce original grundopskrift
-
Ostesauce opskrift
-
Gorgonzolasauce