Sauce
Opskrifter med sovs og sauce
Ifølge kokke, så hedder det sauce, når der er for lidt og konsistensen er tynd og sovs når der er rigeligt af den og den er tyk i konsistensen.
Slås ordet op, så er saucen blot sovs med fransk udtalelse, så det er to ord med samme betydning. Og fælles for begge dele, så er det noget der hører den danske mad til.
Her er alle opskrifter med saucen. Lad dig inspirere af opskrifterne og servér spændende retter med sauce fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Whiskysauce originale Jensens opskrift10 Minutter
-
Grøntsagssauce20 Minutter
-
Bechamelsauce og Mornaysauce15 Minutter
-
Bechamelsauce nem og hurtig15 Minutter
-
Hvid opbagt sauce17 Minutter
-
Chili Mayonnaise med sød chilisauce12 Minutter
-
Senneps mayonnaise12 Minutter
-
Mayonnaise hjemmelavet5 Minutter
-
Ægte mayonnaise – Hjemmelavet original grund opskrift12 Minutter
-
Hjemmelavet mayonnaise på 5 minutter5 Minutter
-
Persillesovs uden klumper15 Minutter
-
Kylling i sur/sød sauce30 Minutter
-
Mornaysauce15 Minutter
-
Italiensk tomatsauce2 Time(r) 10 Minutter
-
Pebersauce – hurtig og nem15 Minutter
-
Pebersauce de luxe
-
Whisky sauce10 Minutter
-
Sauce af stegesky25 Minutter
-
Asparges hvide med sauce mousseline
-
Bearnaise sauce grundopskrift20 Minutter
-
Bearnaisesauce let
-
Konge Bearnaisesauce10 Minutter
-
Bearnaisesauce der ikke skiller20 Minutter
-
Bearnaisesauce nem og hurtig klassisk opskrift
-
Bearnaise sauce opskrift
-
Estragonsauce der aldrig skiller25 Minutter
-
Karrysauce med estragon15 Minutter
-
Nakkesteg ovnstegt
-
Karrysauce klassisk
-
Tomat-topping til pizza
-
Italiensk pizza tomat-topping – hurtig
-
Bolognese sauce original grundopskrift
-
Ostesauce opskrift
-
Gorgonzolasauce